Novitek-massasjebad er laget i Finland og er designet for nordlige forhold.


Alle Novitek utendørs boblebad er håndlaget fra start til slutt i fabrikken i Salo, Sørvest-Finland.
Novitek utendørs boblebad bærer Key Flag-logoen som et tegn på finsk utførelse.

NOVITEKs solide erfaring sikrer deg som kunde et utendørs spa utviklet og designet for det nordiske klimaet med iskalde vintre. Klimaet i de nordiske landene er i endring, noe de er ekstremt bevisste på i sin produktutvikling og optimalisering av NOVITEK utendørs spa.

Gjennom spesialisert produktproduksjon har NOVITEK skapt utendørs spa med fokus på 'resirkulering' uten å gå på kompromiss med kvalitet og komfort.

Når du kjøper et NOVITEK utendørs spa er du garantert isolasjon i ditt utendørs spa designet for det nordiske klimaet og for å tåle selv den hardeste vinteren.

De viktigste råvarene i FF-PIR-isolasjonen er laget av resirkulerte materialer. I tillegg er UPM-skapene laget av opptil 75 % europeisk "plastavfall".

  • 3 CM FF-PIR isolasjon i skap. FF-PIR = finsk polyuretanisolasjon med effektiv varmeisolasjon og varmeledningsevne (Lambda 0,022 W/mK). Fuktsikker og muggsikker termisk isolasjon som ikke forringes på grunn av konveksjon (variasjon i temperatur) eller fuktighet. I tillegg har FF-PIR-isolasjonen en meget god kjemikaliebestandighet.
  • 3 CM FF-PIR + 5 cm. FinnFoam XPS i bunn = 8 cm isolasjon i bunn.
  • Sterkt skreddersydd isolerende toppdeksel og sikkerhetsdeksel med massiv kjerne av FF-PIR-skum.
  • ABS-bunn som sikrer optimal skjerming for underlaget og isolerer samtidig. ABS-plasten er laget av resirkulert plast.

Godt isolerte og energieffektive utendørs spa med ekstremt lave driftskostnader.

Noe som er ekstremt viktig for å holde driftskostnadene lave i et utendørs badestamp og også for komfort både med tanke på rask oppvarming men også å holde varmen; det er isolasjonen. Derfor er NOVITEK utendørs spa bygget med energieffektive komponenter og utstyrt med sterk finsk isolasjon, som holder på varmen, minimerer fordampning og sørger for at energiforbruket holdes på et absolutt minimum.

Mer om merket Novitek

Novitek er en finsk produsent og holder strenge kvalitetsstandarder innen teknologi, materiale og service. Alle Novitek-spa er i sin helhet produsert i Finland. Vi sparer ikke på kvaliteten, så du kan ha glede av kjøpet i mange år framover. Men hva gjør egentlig Noviteks spas spesielle? De er utviklet for det skandinaviske klimaet. Ekstreme vintre? Ikke noe problem! Den tykke isolasjonen i spaene sørger for at spaene holder på varmen selv under kalde vintervær. Dette gjør massasjebadene svært energieffektive. Videre er alle spa selvfølgelig utstyrt med herlige massasjeteknikker.

Totalsum:
  Til kassen
  lagt til handlevogn