Kontakt oss for mer informasjon om priser for spabad ferdig levert: 93458721

Se våre modeller i menyen eller kontakt oss for pristilbud

Usikker på rensing av vann? Les mer her

Ønsker du å søke om finansiering? Se her: Delbetaling massasjebad

Du kan velge utsettelse eller delbetaling av hele eller deler av kjøpesum. Kr: 150.000,- maks per person

MER ENN 60 ÅR MED FREMRAGENDE HYDROTERAPI

Legendarisk for ytelse, pålitelighet og brukervennlighet setter vi standarden som alle velværeprodukter måles etter. Mens imitasjon kan være den mest oppriktige formen for smiger, kan bare 60 års innovasjon produsere design laget til de krevende standardene til Jacuzzi ® -merket.

Jacuzzi® er et merkenavn som ofte blir feil brukt. Merkenavnet tilhører bare luftboblebadekar, boblebad og andre produkter produsert av Jacuzzi® Inc

Luksushoteller reklamerer ofte for de øverste rommene deres som Jacuzzi® Suites. Men når gjestene sjekker inn, finner de noen ganger et stort, boblebadekar som ikke ble produsert av Jacuzzi® Inc. Hotellkjeder, så vel som forhandlere og forbrukere, som ofte bruker ordet "Jacuzzi®" på feile spabad, og massasjebad inkludert, samt boblebad.

Jacuzzi® Inc. er faktisk en produsent (og merkenavn) som ble berømt etter først å ha produsert badekar med boblebad på 1960-tallet. Bruken av merkenavnet for å definere alle badekar av den typen ligner på hvor mange som i dag sier Kleenex® når det refereres til noe merke av vev eller Jello® når det refereres til alle merker av gelatin.

Når du tenker på Jacuzzi® vs. et vanlig boblebad eller et spa, bør du ta hensyn til merkevarefaktoren, opprinnelsen til terminologien, og ytelsesbruksprofilene og velværefordelene til de mange badestampene som er tilgjengelige i dag

Viktige ting man bør tenke på når man skal investere i et utendørs spabad. Det er stor forskjell på hvordan spa er produsert. Materialer som er brukt på skrog, under akryl, kabinett, isolasjon, styringssystem og etc. dette vil gjenspeile levetid på spaet. Mange produsenter som for ca ti år siden startet med metallrammer har etter å ha sett langtidsvirkningene gått tilbake til de tradisjonelle trerammene.

Ønsker du en gratis kjøpsveiledning? Trykk her

For garanti og kjøpsvilkår trykk her

Oppfyll drømmen med et utendørs spabad fra Jacuzzi®

Våre modeller finner du i menyen vår, ønsker du tilbud på e-post kan du legge igjen kontakt info på siden vår

Bedre kvalitet til bedre priser får du ikke! 

Har du spørsmål så ring oss gjerne på tlf: 93458721 - mellom 09:00-22:00 hver dag 

Sender du inn en bestilling på et spa på denne siden, vil vi kontakte deg så fort som mulig, senest innen 24 timer og avtale praktiske ting og fargealternativer, og betalingsvalg.

Se kjøpsvilkår og garanti

Hvorfor er det så stor prisforskjell på utendørs spabad i bransjen?

Nydelige badeopplevelser hele året! Et spa er lett å installere, lett å vedlikeholde og ikke minst - noe som kan nytes til alle tider av dagen, hele året. 

Jacuzzi Lodge M

Med hurtig og fullstendig drenering, perfekt for utleiesteder/hytter etc.

Vi hjelper med alt det praktiske, om du ønsker pris med sending til gateadresse eller levert ferdig på din terrasse

Gjør denne kjøpsprosessen enklest mulig, finn det spaet som passer best for deg og velg fraktalternativer

ALTERNATIVER:

  1. Spa sendt til din nærmeste terminal (Postnord, hurtigrute etc) Da henter man spaet der med tilhenger
  2. Spa sendt til din gateadresse, da får dere spaet levert med lastebil, og dere må selv få det på plass der det skal stå.
  3. Spa løftet med kranbil på plass der det skal stå.
  4. Eventuelt hentes i Bergen

Prisene våre er ellers inkludert det dere trenger til spaet, vinterisolert lokk, filter og vannkjemi.

Alle spaene fylles med vanlig hageslange og er frostsikre. De er godt isolerte og er bygget for å stå ute i kaldt klima.

Ring oss idag så avtaler vi pris på det alternativet som passer deg best, Eventuelt sender du inn bestilling på den modellen som er mest aktuell så vil vi kontakte deg og avtale detaljer.

Alle priser er inkludert vinterisolert lokk til spaet

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn