BESTILLING AV VANNKJEMI, FILTRE OG ANDRE SMÅVARER:

Varene vil bli sendt senest påfølgende virkedag til din adresse. Vi sender i postoppkrav slik at du kan hente din pakke på nærmeste utleveringssted.

Porto vil ikke koste mer enn kr: 180,- for varer opp til 10 kg

Uavhentede varer vll bli fakturert fraktkostnader for både tur og retur.

BESTILLING AV UTENDØRS SPABAD:

Alle ordre på utendørs spabad fra denne siden er helt uforpliktende, vi ringer deg så snart som mulig og helt garantert innen 24 timer for å avtale detaljer som farger, leveringstid og detaljer med tanke på levering.

Spaet betales i sin helhet før utlevering. Enten med faktura eller med kort i butikken. Er det et bestillingsbad betales det inn 10% i depositum. Dette vil stå spesifisert i kjøpekontrakten du får tilsendt når alt er avklart.

Vet du at det er stor forskjell på 5 års reklamasjonsrett og 5 års garanti? Sørg for at du setter deg inn i garantivilkår før du handler et spabad. Mange leverandører, til og med store butikker i Norge har svært uoversiktlige og dårlige garantibestemmelser. Våre finner du her på siden vår, har du spørsmål så ring gjerne tlf: 93458721

VAREMERKEFORSKJELL

Design, kvalitet og ytelse. Fra den perfekte plasseringen av PowerPro ® Jets til optimal plassering av kroppen i ergonomiske seter, gir Jacuzzi® Hot Tub den ultimate hydroterapimassasje.

KVALITET

Jacuzzi® Brand massasjebad er designet for pålitelighet. Hver eneste del du ser - og selv de du ikke gjør - er eksepsjonelt konstruert med de beste materialene for å sikre et overlegen produkt. Med mer enn 250 kvalitetskontroller og fremragende inspeksjonsstandarder har Jacuzzi ® Hot Tubs et rykte for pålitelighet.

PERFEKT MIX AV LUFT OG VANN

Flere jets gjør det ikke til en bedre hydromassasje, men de riktige jetsene gjør det. Eksklusive, justerbare PowerPro ® -stråler som bruker Aqualibrium ® - den perfekte blandingen av luft og vann - leverer en høy-flow, lavtrykksmassasje som setter industristandarden.

CLEARRAY® UV-C RENSEANLEGG

UV-rensing benyttes for optimal vannkvalitet og for å redusere bruk av nødvendige rensemidler. CLEARRAY® Vannrensing er standard på alle modeller, og bruker UV-C teknologi for å nøytralisere vannbårne bakterier, gjør dem ubrukelige. CLEARRAY® vil også redusere mengden av rensemiddel du bruker i ditt spa, og gir deg rent, friskt rent vann. Dreper bakterier og forebygger biofilm. Hold vannet krystallklart og innbydende og invester i et spa med UV rens.

Betalingsutsettelse

Betalingsutsettelse gir deg muligheten til å kjøpe det du har lyst på når du trenger det. Slik kan du slå til på gode tilbud når de kommer, og betale senere. 

Med betalingsutsettelse kan du utsette betalingen i 4,6 eller 9 måneder helt uten renter. Betaler du alt innen forfall påløper ingenting ekstra. Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder de ordinære betingelsene for kredittkortet. Minstebeløp for betalingsutsettelse kr. 2.500 - Maksbeløp kr. 75. 000. Kontakt oss for valgmuligheter

Massasjen i et spa fra Jacuzzi® kan ikke sammenlignes med andre typer spa

Hydromassasje defineres som en “utvendig krenoterapisk” terapi (det vil si blant de behandlingene som setter kroppen i kontakt med substansen som brukes for terapien, i dette tilfellet vannet). Den utføres med spesielle vannstråler som brukes ved bestemte trykk. Strålene dreies i sentripetal retning, det vil si fra fotbladet til brystkassen, for å fremme returblodomløpet. Terapien varer i omtrent et kvarter, og deretter hviler pasienten i ytterlige femten minutter.

Denne sentraliteten av vannstrålene i terapeutisk mening forklarer hvorfor retningen deres er en av grunnlagene for hydromassasje som ment av Jacuzzi®. Hydromassasjekarene og spa-ene prosjekteres nemlig med spesiell oppmerksomhet rettet mot plasseringen av strålene som ikke må være tilfeldig, men studert spesifikt samme med en innvendige ergonomien av fasongene, nettopp for å sørge for at hydroterapiens effekter (munninger ved føttene, munninger ved hoftene, ryggmunninger) gjøres optimal.

Også karets utforming, et grunnleggende element for en god hydromassasje, er et resultat av grundig forarbeid. Hydromassasjekaret fra Jacuzzi® er prosjektert slik at kroppen kan senke seg ned i vannet på en mer korrekt måte og for at vannet skal kunne sirkulere bedre, idet det er dypere i forhold til de tradisjonelle badekarene, med ergonomisk bunn og sidevegger slik at enhver kroppsfasong får bedre plass,

Forskjellige serier fra Jacuzzi

Jacuzzi® har flere serier spa, dette for å dekke alle behov. Det er forskjellig design på alle modellene og forskjellige egenskaper med tanke på hydromassasje og utforming av seter.

Dersom du har problemområder, nakke, rygg, legger eller noe som gjør at du har spesielle behov for massasje på bestemte områder av kroppen anbefaler vi deg å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg å finne den modellen som vil være best for deg.

Alle modellene til Jacuzzi® er solide og driftssikre spa med det prisvinnende rensesystemet ClearRay UV

J-200

Mer kompakt design med enkel og redelig kvalitet. Her får du alle de funksjonene du trenger, med Jacuzzi®s boblebadkvalitet i sentrum. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å nyte et boblebad, men uten å måtte investere i de mest eksklusive spesifikasjonene. Slapp av og nyt! 

J-300

En helt fornyet serie Premium.  Store fornyelser og forbedringer i kolleksjonen J-300. Linjen har en mer moderne og funksjonell design og nye dyser på alle modeller som forsterker og perfeksjoner hydromassasjens ytelser. Utseendet er enda bedre takket være de nye fargene, mens styringene er enda enklere og lettere å betjene takket være et nytt kontrollsystem.

De nye Power Pro® Therapy Seat. Det er ikke enkelt å forbedre det som allerede er perfekt. Jacuzzi® har klart det med de nye setene i karene J-300 som, takket være plasseringen og styrken på strålene, tilbyr en enda mer effektiv hydromassasje på de nevralgiske punktene på ryggen og korsryggen. Foruten å øke ytelsen har Jacuzzi® plassert et større antall stråler, spesielt på lounge-setene: fra nakken til skuldrene, til beina, til føttene, stimuleres og behandles hvert kroppsområde i dybden av en velrettet, roterende stråle som løser opp spenningene og skaper velbehag.

J-400

Sett deg i boblebadet J-400, så blir du bortskjemt på få minutter. Disse boblebadene tar vare på deg og kroppen din og lar deg oppleve en avslappende, varm massasje - dobbelt fossefall. Se de forskjellige spesifikasjonene på hver modell i 400 serien.

J-500 Designmodell i Curvalux - Velg om du ønsker kun sitteseter eller et liggesete

Ganske enkelt har du aldri sett et sånt spa som dette før. Utvendige deler i Curvalux, motstandsdyktig ovenfor vær og vind,den flettede designen til hagemøbler gjenopptas, fremhevet av det varme skjæret til de innovative utvendige hjørnelysene. De innvendige flerfargede lysene bak de doble fossefallene skaper en magisk blanding av estetiske og akustiske detaljer. Dessuten vil det skjulte systemet med trykklips for feste av panelene forenkle adkomst for vedlikehold uten at det går utover designen. Lagd med det kvalitetsnivået som merket Jacuzzi® er kjent for, er kolleksjonen J-500 ikke bare et designelement, men en ekte opplevelse av dynamisk hydromassasje

J-LXL MINIMALISTISK DESIGNMODELL - Velg om du ønsker kun sitteseter eller et liggesete

J-LXL har 36 regulerbare Power Pro-dyser som lar deg nyte velvære med en komplett Jacuzzi®-hydromassasje med 6 seter. Det har et filtersystem med ProClear-teknologi og i likhet med alle de andre Jacuzzi® spaene et Clear Ray-apparat for varig rent og hygienisk vann. Takket være det omkring fire centimeter tykke beskyttelsesbelegget og Trifusion-strukturen har det den mest effektive varmeisolasjonen i denne kategorien. Det flate toppdekket uten synlige akryldeler og ståldetaljene i de ytre hjørnene gir det en mer moderne appell. Fra design til funksjoner. Alt ved dette spaet er i overensstemmelse med den høyeste rangeringen for energieffektivitet og hydromassasje for den kresne!

Jacuzzi® J 275 STORT SPA MED ET LIGGESETE

Jacuzzi® J 275 - 229x229 stort og romslig spabad med 1 liggesete

Led Flytebar

Med fjernkontroll og forskjellige lyssettinger

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn