Tilbehør til spa og basseng

Bestill det du trenger til ditt spabad/basseng

Vi sender varene neste virkedag i oppkrav og du kan da hente varene på ditt nærmeste postutleveringssted

Se kjøpsvilkår og garanti

Bestilling av filtre og tilbehør til spabad: Som du vil se i bestillingsprosessen så har vi en fastpris på kr 180,- på frakt av varer opp til 10kg. kr 360,- for varer over 10 kg.

Vi sender senest en virkedag etter bestilling og du vil da få varene sendt til din nærmeste postutlevering. Du vil få en ordrebekreftelse på mail etter bestilling og varene blir sendt i oppkrav og du betaler da varene på ditt nærmeste postutleveringssted.

Bestilling av utendørs spa: Legger du inn en bestilling her vil vi ta kontakt med deg så snart som mulig og senest innen 24 timer for å avtale praktiske detaljer som betaling, farger, utlevering og andre detaljer. Vi vil da sende deg en kjøpekontrakt som du ser over og bekrefter dersom ok.

Du legger altså inn en helt uforpliktende bestilling på spabad. For spørsmål kan du kontakte oss på tlf: 93458721

Åpningstider                       Rutiner for retur av varer                  Garanti og reklamasjon

EN MENGDE PRODUKTER ER SATT NED I PRIS - BESTILL DIREKTE HER I VÅR NETTBUTIKK OG FÅ VARENE SENDT HJEM ELLER HENT SELV I BUTIKKEN

Aquafinesse®

Trapper og tilbehør

Vannkjemi

Filtre og utstyr til Jacuzzi®

Aromaoljer

Hva er aromaterapi?

Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje. Andre former for aromaterapi er inhalasjon, bad, kompresser, duftlamper, spray, m.m. Det er mange forskjellige eteriske oljer, som har forskjellig lukt og forskjellige legende egenskaper.

Aromaterapi er en terapeutisk bruk av essensielle oljer, eller sagt på en annen måte, bruk av eteriske og essensielle oljer til terapeutiske formål.

Det vil si å oppnå en positiv virkning på ulike behov man har.  Det er ikke medisinske beviser for at aromaterapi kan forebygge eller kurere sykdom, men det kan bidra til å forbedre den generelle trivsel, velvære og følelser. Bruk av aromaterapi anbefales derfor ikke brukt i stedet for medisin, men som et tillegg, og som et alternativ sammen med medisinsk behandling. Noen oljer kan for eksempel ha antiseptiske egenskaper, og andre virke balanserende på hud i forbindelse med uren hud ol.

Vi har forskjellige aromaterapioljer med forskjellige dufter. Dette mener vi vil gi "det lille ekstra" varme og god lukt, terapi for kropp og sjel

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn