Jacuzzi ®- eksklusiviteten , selv uten hydromassasje. Komfort, karakter, avantgarde-design, for en raffinert estetikk som tilpasser alle typer miljø og lar deg oppleve badet på en prestisjefylt måte. Hvis du vil fordype deg fullstendig i en verden av Jacuzzi ® -følelser

Jacuzzi® presenterer en rekke modeller designet for å bli plassert i midten av rommet, som en oase av avslapning for å gjenoppdage vannritualet. I tråd med de nye møbleringstrendene blir disse badekarene uten bobler designobjekter som skal vises selv på soverommet. 


Luxecast® badekar

Den nye kolleksjonen med Jacuzzi® frittstående kar er hentet direkte fra naturstein. Mineralene behandlet til pulver blandes med harpiksen, og gir en forbindelse så holdbar som den er behagelig å berøre. Badekar og servanter laget av dette naturlige materialet kombinerer praktisk og god estetisk effekt. Luxecast® -materialets isolasjonsegenskaper bidrar også til å holde badevannet varmt, til å nyte øyeblikk av velvære uten tidsbegrensninger. Glatte overflater er enkle å rengjøre, motstandsdyktige mot bakterier og flekker. Gi deg selv en fløyelsaktig følelse, uendret gjennom årene.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn