Jacuzzi ® baderom

Velvære tar form med Jacuzzi ® med det mest komplette og allsidige utvalget av luksuriøse boblebad og steamdusjhytter.

Hvert produkt i Jacuzzi ® badekolleksjonen er designet for å gi spaopplevelsen i hjemmet, og er inspirert av den høyeste følelsen av velvære, og gir en veldig personlig opplevelse der man kan fordype seg i å gjenopprette kropp og sinn og kose seg med gleden av selvpleie.

Jacuzzi® -bad er designet for å maksimere fordelene ved hydroterapi. Dypere enn tradisjonelle badekar er Jacuzzi®-badekar ergonomisk formet slik at mennesker av alle kroppstyper kan fordype seg i varmt vann.

Skånsomt trykk på muskelvev øker sirkulasjonen. Dette stimulerer blodstrømmen, som kan hjelpe muskler og ledd til å komme seg etter tretthet eller skade, og gjør det lettere å bevege seg.Det eksklusive, patenterte TargetPro ™ jet-systemet skaper spesifikk massasjetype for forskjellige områder av kroppen. Du kan tilpasse opplevelsen ved å justere retningen og intensiteten til jetstrømmen.

Opplev forskjellen en investering i helse og velvære

Våre innendørs massasasjebad og badekar finner du her på siden. Prisene er kun en ca pris, mange av disse modellene kan både bli billigere og dyrere. Alt etter utstyr som panelvalg og massasjealternativer. Kontakt oss på mail: anette@polarbad.no eller tlf 

Ønsker du å se våre hydromassasjedusjer? Trykk her

Aquasystem® boblebadekar som bare finnes i originale jacuzzi-badekar er flere typer massasje, tilpasset individuell smak og behov. Produkter med denne funksjonen er tilgjengelige i flere av seriene våre. Legg også merke til muligheten for å kjøpe enheter til lavere priser.

💧Aquasystem® Silence: Løser opp muskelspenning og belastning i salig stillhet, og favoriserer fullstendig avslapning

💧Aquasystem® Relax. Denne hydromassasjen fremmer dyp psykologisk og fysisk velvære fordi den leveres i et sakte, 
harmonisk tempo som matcher rytmen i pusten din.

💧Aquasystem® Recharge. Denne sekvensielle hydromassasjen øker gradvis i intensitet for å lade opp og tone kroppen din, oppløse kontrakturer og stivhet

💧Aquasystem® Reborn. En blanding av myke og oppstrammende egenskaper

Se hele mer her: Innendørs massasjebad

KONTAKT OSS FOR PRISKATALOG PÅ ALLE MODELLER OG FINN DET BADET SOM PASSER BEST FOR DEG

anette@polarbad.no 

Aquasoul

Det nye Jacuzzi® -konseptet som endrer din måte å oppleve badet på. Et minimalistisk, raffinert og lysende design, en perfekt balansert blanding av fortid og nåtid for å ønske kroppen velkommen og gjenopprette sinnet. En original teknologi som frigjør alle sensasjoner og gunstige effekter av vann med ekstrem enkelhet. Nye beslag og innstillinger som passer til enhver plass og tilfredsstiller ethvert ønske.

Sharp

Denne kolleksjonen er designet for å være ekstremt allsidig og egnet for en rekke hjemlige omgivelser, og leverer rektangulære former og er definert av rette, rene linjer for å skape det perfekte fokuspunktet for badet ditt. I tillegg til et utvalg paneler som er tilgjengelige i samlingen, er det å finne den perfekte matchen for badet ditt nærmere enn du tror

Nova

Denne kolleksjonen gir en badopplevelse som lar deg få mest mulig ut av luksuriøs hydromassasje. Generøse dybder og bredder er ideelle for de som leter etter en romslig badopplevelse og lar deg fordype kroppen din i vannet og skaper følelser av luksus og overdådighet, samtidig som du også gir deg friheten til å bevege deg i vannet.

Med et utvalg av runde eller hjørnemodeller som begge kan senkes eller over gulvet, leverer Nova boblebadekolleksjon eleganse, luksus og raffinement for ethvert bad.

Aura

Denne serien med boblebad gir en overbærende badopplevelse. Med sin høye overløp, kan hvert Aura boblebad fylles til et overbærende nivå slik at du kan slappe av og nyte Jacuzzi ®hydromassasje. Store, sunkne eller frittstående, Aura-badekar leverer det ypperste i luksus og vil hjelpe deg med å skape et paradis i hjemmet ditt, der du kan slappe av, ta vare på kroppen din og sjelen med alle bekvemmeligheter som trengs.

Eksklusive design skiller denne samlingen med boblebad: i Aura finner du boblebad av høy klasse, inkludert tre, Corian® og til og med dyrebare marmoromgivelser.

Opalia

Dette er en boblebadekolleksjon som ganske enkelt smelter inn i omgivelsene på grunn av den myke kanten design, og med et utvalg av tre, marmor eller Corian® blir ethvert bad fra samlingen en naturlig oase å slippe inn og unnslippe.

Hver modell i Opalia boblebad-kolleksjon leverer boblebad ® -massasje og tilbyr en luksuriøs soaking-opplevelse som gir deg det perfekte øyeblikket for å roe ned dagens stress.

Jacuzzi® Lounge

En ny kolleksjon av badekar preget av sofistikerte, elegante former i flere versjoner, som gjør installasjonen tilpasset individuelle behov, tilpasset ethvert miljø. Totalt syv modeller for frittstående, hjørne- og veggmontering, perfekt for å definere ethvert baderom: fra mindre områder, typisk for de fleste leiligheter, til større, mer artikulerte rom som kjennetegner de mest eksklusive boligene.

Hjertet til Jacuzzi er boblebadene, den opprinnelige oppfinnelsen som startet Jacuzzi ® -universet . Overlegen når det gjelder soliditet, passer de inn i ethvert miljø og tilpasser det. De er harmonien mellom luksus og velvære. Hydromassage er en "ekstern crenoterapi" -terapi. Det utføres med spesielle vannstråler som avgis ved visse trykk. Dysene er orientert i en centripetal retning, det vil si fra fotsålen til brystet, for å favorisere den gjenværende blodsirkulasjonen. Dette sentralitet av vannstrålene i terapeutiske betingelser forklarer hvorfor deres orientering er ett av fundamentene i henhold til den hydro boblebad ® .

Boblebadene er faktisk utformet med spesiell oppmerksomhet til plasseringen av dysene som ikke må være tilfeldige, men spesielt studert sammen med den indre ergonomien i formene, nettopp for å optimalisere effekten av hydroterapi-handlingen. Utformingen av badekaret, et grunnleggende element i et godt boblebad, er også et resultat av nøye undersøkelser. Jacuzzi ® -badekar er dypere enn tradisjonelle badekar, med en ergonomisk bunn og sider for bedre å imøtekomme enhver kroppsstørrelse og for å gi en mer korrekt neddykking av kroppen og bedre vannsirkulasjon. Jacuzzi ® hydromassasje

den er basert på det fysiske prinsippet om Venturi-effekten, som resulterer i en perfekt blanding av luft og vann. For at hydromassasjen skal kunne utføres korrekt, må jetflyene ha en viktig egenskap: være skråstilt ved 30 ° for å tillate riktig aktiv massasje fra periferien til hjertet (de vinkelrette dysene kan være for energiske) og være orienterbare i alle retninger, for sikre maksimal tilpasning. Det virkelige Jacuzzi ® boblebadet har dyser vippet ved 30 °, justerbar i alle retninger.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn