Med Covana kan du utstyre spaet ditt med et av de høyeste isolasjonsdekslene på markedet og deretter forvandle det til et av de mest lett tilgjengelige ... alt i løpet av bare 20 sekunder og lite anstrengelse!

Covana-systemer er mer enn bare spalokk. De er også helt automatiserte lysthus som gir deg maksimal komfort, sikkerhet og intimitet.

Våre produkter er laget i Canada med de nyeste moderne materialene. Våre produkter er designet for å tåle det strengeste klimaet og samtidig spare deg for unødvendige vann, oppvarmingsregninger og vedlikeholdsprodukter.

Når det er lukket, gir dette robuste dekselet, med en langt høyere isolasjonsverdi enn mer tradisjonelle deksler, uovertruffen beskyttelse samtidig som det forhindrer uønsket tilgang til barn, dyr og inntrengere.

Når taket er åpnet, vil det beskytte deg mot dårlige værforhold, og soliditeten i designen vil sikre din trygghet, uansett hvor dårlige forholdene er. Det fleksible designet gjør den ideell for både spabad og motstrømsbasseng Covana leveres til vanlige spabad og swimspa

Kontakt oss for pristilbud anette@polarbad.no

Ønsker du både spa og Covana? Kontakt oss for pakketilbud

HORIZON

Avantgarde tilt spa deksel

HORIZON-modellen er veldig verdsatt av forbrukerne, spesielt på grunn av den innovative, avant-garde tilt-enheten, en viktig automatisert spa-løsning.

Enten du ser på stjernene på kveldshimmelen eller slapper av mens du nyter en panoramautsikt over dagen, lar HORIZON-modellen deg dra full nytte av spaet ditt mens du beskytter deg mot solstrålene og dårlig vær. De unike egenskapene til HORIZON-modellen gjør den til en essensiell løsning for huseiere som ønsker en særegen utendørslayout, inkludert installasjon av et spa som vil imponere med sitt luksuriøse, avantgarde-utseende.

Som for LEGEND og EVOLUTION, er HORIZON spa deksel og lysthus tilgjengelig på forespørsel i to matchende panelfarger: Latte og Platinum.

OASIS

Du drømmer ikke! Covana OASIS er ikke bare et hot tub-deksel, det er også et automatisert, topp moderne og brukervennlig lysthus!

Lukket: Den vanntette tetningen reduserer spaets oppvarmingskostnader på grunn av den overlegne isolasjonsverdien, samtidig som den forhindrer uønsket tilgang, og beskytter investeringen din så lenge du eier den! (I kontrast varer mer tradisjonelle omslag sjelden mer enn 3 år!)

Åpent: I løpet av 20 sekunder har du et moderne, elegant lysthus som beskytter deg mot uvær og skadelige ultrafiolette strålinger, og gir deg et intimt, privat rom der du kan drømme, tenke og reflektere, takket være uttrekkbare nyanser som er tilgjengelige.

LED-belysningssystemet ble designet for å skape en varm, vennlig atmosfære og en avslappende atmosfære basert på en kombinasjon av 7 nøye utvalgte farger.

EVOLUTION

COVANA EVOLUTION tilbyr et bredt spekter av løsninger, da den er kompatibel med firkantede badestamper fra 7 'til 8' og rektangulære enheter fra 8 'x 9' til 8 'x 11', og også for første gang, en automatisk løsning for runde spa opp til 8 '.

Den raffinerte designen gir COVANA EVOLUTION et elegant og strømlinjeformet utseende, mens den justerbare størrelsen gir det største utvalget av muligheter for å passe til større boblebad. Vi er stolte av å gjøre eleganse, sikkerhet og brukervennlighet tilgjengelig for deg for å gjøre spaopplevelsen din til en unik en!

LEGEND

Svømme spa deksel

Med Covana LEGEND vil svømme-spaet ditt være mer tilgjengelig og enklere å bruke enn noen gang! I nesten alle værforhold kan dekselet trekkes tilbake med den enkle tastetasten, og etter bare noen få sekunder kan du dykke inn og glede deg over det uten å måtte slite med et tungvint omslag (Det er fullstendig automatisert!).

Når det er lukket, gir dette robuste dekselet, med en langt høyere isolasjonsverdi enn mer tradisjonelle boblebaddeksler, en ulik beskyttelse samtidig som det forhindrer uønsket tilgang til barn, dyr og inntrengere. Når taket er åpnet, vil det beskytte deg mot dårlige værforhold, og soliditeten i designen vil sikre din trygghet, uansett hvor dårlige forholdene er. I tillegg gjør det fleksible designet den ideell for både ovale og rektangulære basseng

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn