Vår Signature J-300 ™ -samling gir herlig komfort, med premium PowerPro® Jets, repositionerbare nakkestøtter, ergonomisk utformede sitteplasser og et avansert kontrollpanel. Enkelt vedlikehold levert av CLEARRAY® On-Demand.

De nye PowerPro ® Therapy Seats. Det er vanskelig å forbedre perfeksjon, men Jacuzzi® har klart det med de nye seterne i J-300 serien. Takket være posisjoneringen og kraften til jetsene, tilbyr de en enda mer effektiv hydromassasje på de viktigste nervene i ryggen og lumbalområdet. I tillegg til å forbedre ytelsen. Jacuzzi ® har plassert et høyere antall stråler, spesielt i salongene: fra nakken til skuldrene, bena og føttene, stimuleres hvert område av kroppen og masseres i dybden ved hjelp av en roterende og målrettet stråle som avlaster spenning, genererer velvære.

- PowerPro® Jets 
- Spesial FX-L Jet 
- Eksklusiv BX Jet 
- Belyst display
- CLEARRAY® On Demand 
- 4-trinns vannbehandlingssystem 
- ProStream ™ Sirkulasjonspumpe
- Smart Luke 
- Propolymer ™ Foundation 
- Opplyst Foss 
- ProLite ™ LED belysning 
- Vendbare bakbelyste nakkestøtter 
-  koppholdere med belysning

THE JACUZZI ® JETS

Jacuzzi® jets avgir en perfekt blanding av luft og vann som virker i synergi med hydromassasje pumpen. Denne teknologien, oppfunnet av Jacuzzi ® , utnytter Venturi-prinsippet: i en flytende strøm er trykket omvendt proporsjonalt med hastigheten. Følgelig, ved å begrense vannkanalen, vil væskens hastighet øke og reduksjonen i trykket tillate vannet å blande seg perfekt med luften. Retningen til de resulterende vannstrålene når de kommer i kontakt med kroppen er den beste mulig for å massere musklene på en dyp, men likevel skånsom måte. Til slutt, for å tilpasse behandlingen, kan Jacuzzi ® -strålene justeres med 30 ° C i alle retninger. 

Levering av spa

Vi hjelper med alt det praktiske, om du ønsker pris med sending til gateadresse eller levert ferdig på din terrasse

Gjør denne kjøpsprosessen enklest mulig, finn det spaet som passer best for deg og velg fraktalternativer

ALTERNATIVER:

  1. Spa sendt til din nærmeste terminal (Postnord, hurtigrute etc) Da henter man spaet der med tilhenger
  2. Spa sendt til din gateadresse, da får dere spaet levert med lastebil, og dere må selv få det på plass der det skal stå.
  3. Spa løftet med kranbil på plass der det skal stå.
  4. Eventuelt hentes i Bergen

Prisene våre er ellers inkludert det dere trenger til spaet, vinterisolert lokk, filter og vannkjemi.

Alle spaene fylles med vanlig hageslange og er frostsikre. De er godt isolerte og er bygget for å stå ute i kaldt klima.

Ring oss idag så avtaler vi pris på det alternativet som passer deg best, Eventuelt sender du inn bestilling på den modellen som er mest aktuell så vil vi kontakte deg og avtale detaljer.

Alle priser er inkludert vinterisolert lokk til spaet

CLEAR RAY ® PLUS 4-TRINNS FILTRERING

CLEAR RAY ® benytter den samme UV-C teknologien som drikkevareprodusenter, kommunale avløpsanlegg, sykehus og andre helsemiljøer bruker uten å produsere eller legge til gass, kjemikalier eller andre biprodukter til vannet som følge av dette. Og et 4-trinns vannfiltreringssystem holder vannet rent og fritt for rusk raskt ved hjelp av fire trinn: ProClear ® Filter, ProCatch ™ filterpose, overflateslitter og et plissert filter.

J-300 ™ 

Premium PowerPro ® Jets, inkludert svenske øvre ryggseter med ben- og nakkemassasje (PowerPro ® Therapy Seat), dristige nedre ryggstråler (MX2) og flere dype vevstråler med baksiden av lårdekning (FX) hele veien

Filter Jacuzzi J 300

J 300 serie filter pris pr stk

ClearRay UV Lampe

Uv lampe til Jacuzzi

Nakkepute J 300 serie 6455-488

Nakkepute til Jacuzzi J 300 serie eldre serier fra før 2020

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn