Italian Design spabad beregnet for proffbransjen med intens bruk og mange badende

Den italienske designbadekar-kolleksjonen demonstrerer dybden i designprosessen vår og kombinerer den mest avanserte Jacuzzi ® velvære-teknologien for den perfekte hydromassasje med det siste innen moderne designtrender. 

Du kan lene deg tilbake og glede deg over den eksklusive Jacuzzi ®- spaopplevelsen din når du vet hvordan designerne våre har blandet det beste innen hydroterapi med det beste i ikonisk design. 

Hvert av spaene i den italienske samlingen er designet for å gi den perfekte hydromassasje gjennom en kombinasjon av strategisk plasserte jets. Med enkle kontroller i tillegg til at avanserte funksjoner på utvalgte modeller forbedrer dette din og eventuelt dine gjesters generelle opplevelse gjennom integrert lyd, belysning og fossefall.

Italian Design hot tubs collection er Jacuzzi ® innovasjon pakket inn som utsøkte hagemøbler.

Å inngå et partnerskap med Jacuzzi ® gir den perfekte muligheten til å øke din virksomhet med høyere beløp og økte gjennomsnittlige ukentlige leieverdier

Jacuzzi® Brand

Den første fordelen er navnet Jacuzzi® som er det mest søkte ordet på Internett av folk som leter etter et hotell og /eller velværesenter for forretninger eller fritid, som du forener deg med Jacuzzi® , vil det hjelpe slik at du kommer opp først i søkemotorer.

Tilbyr du Jacuzzi® velværeservice fremmes statusen på hotellet/overnattingsstedet, slik at du kan ta en høyere pris for leie.

Partnerskapet med Jacuzzi® er den ideelle investeringen for å øke virksomheten, optimalisere romprisen og ukentlige priser.

Du kan bli med i et nettverk av godkjente og støttede hoteller som nå offisielt bærer Jacuzzi® -merket og også utnytte online-tilstedeværelse. Et hotell som inneholder vårt produkt og referanser til vårt merke, kan stige gjennom rangeringen på nettet og oppnå mer direkte bestillinger gjennom sine egne nettsteder.

Vi vil aktivt fremme hoteller med ekte Jacuzzi® produkter og tilby en merket Wellness-pakke som ingen annen merkevare kan eie i den måten vi gjør. 

Vil du finne ut hvordan du legger ditt hotell på kartet? ... Trykk her

1 MILLION GOOGLE SØKERE

For hotell med Jacuzzi® eller spa per måned

70% AV ONLINE BESTILLINGER gjøres på side 1 av søk

Nøkkelfakta ...

60 ÅRS ERFARING

Patenterte ideer og teknologier gir en virkelig unik brukeropplevelse. Produkter både for innvendige og utvendige løsninger

Kundeopplevelsen

Hvert Jacuzzi® kommersielt produkt er inspirert til å gi den høyeste følelsen av velvære. Partnerskap med Jacuzzi® bidrar til å øke statusen på hotellet og gir deg mulighet til å tiltrekke seg nye typer klienter som er spesielt ute etter å kombinere avslapning, foryngelse og avkobling fra hverdagen

Du kan også øke sesongmessigheten av turismen i ditt hotell/overnattingssted ved å tilby Jacuzzi® velværepakker som tilbyr spa-tjenester hele vinteren.

Jacuzzi Skylounge®

Jacuzzi Skylounge® Designer: Kaluderovic & Condini

Jacuzzi Virtus

Jacuzzi Virtus, frittstående eller nedbygget - varme eller kuldebad

Hvert Jacuzzi® produkt er basert på fire verdier: Design, Helse, Nytelse og ytelse som alle representerer de grunnleggende nivåene av total velvære.

Jacuzzi® oppfant hydromassasjen og fortsatte å forbedre den i over 60 år

Hvert Jacuzzi® Wellness-produkt er toppunktet for teknologi og design som brukes på de nyeste trenderne i velvære, og er ideell for å skape et prestisjefylt rom dedikert til velvære på ditt hotell.

Våre spa er designet for intensiv bruk og er designet for å kreve lavt vedlikehold, tilby effektiv energibruk samt en minneverdig opplevelse for dine gjester. En rekke størrelser og kombinasjoner er tilgjengelige for å skape en løsning som kan brukes i et enkelt hotellrom eller i et felles velværeområde.

Fordelene med Jacuzzi® til din feriepark eller overnattingssted

Jacuzzi® -produkter bringer velværebegrepet til sitt rette for å gi en opplevelse av avslapning og fornyelse. De er ideelle for å tiltrekke seg nye kunder, spesielt de som søker velvære og avslapning i det grunnleggende gjestfrihetsområdet, og også for de som ønsker et snev av luksus og raffinement under oppholdet.

Vår oppgave er å sikre dine gjester en opplevelse av ekte, unik velvære når de prøver et Jacuzzi® -produkt .

Jacuzzi Enjoy:

Jacuzzi® Enjoy med 18 jets og smart ergonomi gir denne god plass til 6 til å lene seg tilbake, slappe av og nyte profesjonelle nivåer av hydroterapi. Enjoy Base er ideelt for intensiv bruk, og tilbyr et innebygd design som uttrykker det ypperste innen moderne design i en perfekt syntese av unikhet og funksjonalitet.Kommersielle funksjoner inkluderer automatisk vannpåfylling og et eksternt nett som reduserer vedlikeholdsnivået som kreves, mens brukerne drar nytte av flerfarget LED-belysning og enkle å bruke kontroller. Enjoy Base tilbyr all prestisje og eksklusivitet til det ekte Jacuzzi ® -merket.

Profesjonell massasje

Jetene som er inkludert i en profesjonell badestamp er strategisk plassert for maksimal hydromassasje. De er alle justerbare og har forskjellig trykk og ytelse. Rustfrie deksler tilfører karakteren og blåserne gir en kontinuerlig champagneeffekt.

Profesjonelt rent vann 

Kvartssandfilteret gir overlegen filtrering ideelt for hyppigere bruk. Det filtrerte vannet strømmer tilbake i karet gjennom dreneringspunktet for bakken, noe som skaper en fonteneeffekt under vann. Dette betyr også at partikler blir samlet opp av dysene mer effektivt og ført tilbake gjennom overløpet til filteret konstant.

Profesjonell fordypning

Siden vannivået når den fysiske kanten av boblebadet, kan du være sikker på full body nedsenking i din favoritt Jacuzzi ® badestamp massasje sete. Ikke flere kalde skuldre!

Profesjonelt resirkulert vann

Et kjennetegn ved Professional-serien er det 15 ° vinklede overløpsnettet rundt overflaten til badestampen. Det "samler" overflatevann, som strømmer over nettet til en lagringstank og filter. Det rensede vannet pumpes deretter tilbake i bunnen av badestampen og gjenbrukes.

Profesjonell stille tid

Ettersom arbeidsdeler og filtreringsprosess kan plasseres opp til 6 meter fra badestampen, er det en rolig opplevelse å slappe av og nyte en hydromassasje i et kommersielt boblebad.

Kontakt oss for priser og valgmuligheter

Skyline Whirlpool Bath

Skyline Whirlpool Bath Designer: Kaluderovic & Condini 190 x 190 x 78

Vi kan jobbe med deg for å skreddersy den riktige løsningen for din feriepark/hotell/overnattingssted, da kravene varierer helt fra en park til en annen, i tillegg til at prosjekter kan variere fra individuelle frittstående spa gjennom å lage et spesialområde i felles omgivelser.

Jacuzzi® merket er kjent for å gi ytelse som er uten sidestykke, og vårt faglige utvalg av massasjebad tilbyr funksjoner utformet for å sikre rengjøringsprosedyrer og at vedlikehold krever så lite tid som mulig. 

Kontakt oss så hjelper vi deg å finne rett løsning

Jacuzzi Lodge M

Med hurtig og fullstendig drenering, perfekt for utleiesteder/hytter etc.

Ønsker du hjelp til å finne rett produkt til ditt behov så kan du legge igjen kontakt info på skjema under her og vi vil ta kontakt med deg

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn