Lodge M

Kommer i 3 forskjellige størrelser, se menyen for å se denne modellen i størrelse S og L.

Lodge er et Jacuzzi® spa dedikert til ferieparker, glamping-steder, hoteller og feriebyer. Med andre ord har den blitt designet for å bli brukt ofte og i godt selskap.

Denne modellen er fleksibel og kan brukes som både frittstående badestamp eller innebygd, og den minimalistiske designen passer perfekt til enhver hage, terrasse eller avslapningsområde. Lodge er både enkel å installere og enkel å bruke, alle kontrollene er enkle og brukervennlige samtidig som de gir avanserte funksjoner til brukeren.

Hver av funksjonene er designet for konstant effektivitet og umiddelbar bruk, samtidig som du sikrer optimal hygiene og garanterer det enkleste vedlikeholdet mulig, noe som resulterer i en opplevelse som blir en fordel for din bedrift. Denne kan også selvsagt brukes privat

Lodge er løsningen for de som ønsker et spa som er designet for hyppig bruk i godt selskap, dedikert til ferieparker, utleiehytter, hoteller og feriebyer.

Den minimale designen gir et enkelt utseende som passer inn i ethvert miljø fra en hage, terrasse til terrassebord, og designet gjør det også mulig å bruke Lodge som enten en innebygd installasjon eller som et frittstående spa.

Lodge-samlingen er også ganske fleksibel med en rekke kombinasjoner tilgjengelig som sikrer den perfekte løsningen for din bedrift, som hver enkelt er enkel å installere og enkel å bruke, og har enkle og brukervennlige kontroller.

Hvert produkt i Lodge-samlingen er designet for intensiv bruk, samtidig som det gir konstant effektivitet og den enkleste vedlikeholdsprosedyren mulig, noe som resulterer i en opplevelse som blir en ressurs for virksomheten din.

Lodge M

  • 4-5 gjester
  • 200 x 185 x 90 cm

Ideell for mellomstore feriehus, Lodge M har plass til 4 til 5 personer. Hvert sete har blitt ergonomisk utformet og gir et komfortabelt sted for dine gjester, å lene seg tilbake, slappe av og nyte sin hydroterapi opplevelse.

For full fleksibilitet er Lodge M tilgjengelig i tre forskjellige versjoner, som hver gir en unik vannopplevelse, mens hver versjon er utformet for å være så brukervennlig som mulig med et brukervennlig kontrollpanel som vil gi gjestene mer tid til å bruke i badestamp i stedet for å prøve å få det til jobb.

Passer til frittstående og nedbygget i installasjoner, har Lodge M blitt designet for å være fleksibel og lett å vedlikeholde. Avanserte funksjoner som Quick Drain og Complete Drain gjør at du raskt kan tømme vann fra badestampen for å gjøre rengjøring rask og enkel. Pluss med valgfri varmeapparat er det mulig å drenere, rengjøre, fylle på og varme på bare 6 timer.

Med QuickDrain og Complete Drain, drenerer Lodge på mindre enn 20 minutter og er klar til å rengjøres og tilberedes med en gang, og dermed krever mindre tid og oppmerksomhet. En komplett rengjøringssyklus kan fullføres og klar til bruk på mindre enn 6 timer.

  - Hurtig avløp - 20 minutter 
  - Rengjøring - 30 minutter 
  - Fylling - 50 minutter 
  - Oppvarming og Sanitizing - 240 min *

Total tid - 5t 40m

* Med ekstra valgfri oppvarming

Jacuzzi Lodge M

Med hurtig og fullstendig drenering, perfekt for utleiesteder/hytter etc.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn