Våre beste boblebad belyser vår forpliktelse til innovasjon. Disse topprangerte spaene viser komfort og luksus, med revitaliserende jets, cascading fossefall og CLEARRAY ® Water Management System som gjør dem til kundefavoritter.


J-400 Designer Collection består av modeller i forskjellige størrelser med prisbelønnet, patentert design. J-400-modellene fanger oppmerksomhet med grasiøse kurver, og presenterer en dramatisk moderne spa-profil. nyt en ideell spa opplevelse.

Ved å presentere mer roterende PowerPro® Jets, en tydelig høy ryggdesign og justerbare nakkestøtter, leverer vår designer J-400 ™ -samling en av våre beste vannmassasjeopplevelser. Stilig eleganse er gitt av førsteklasses belysning og en bakgrunnsbelyst foss.

- Distinct High Back Design 
- ProTouch ™ Control 
- PowerPro® Jets 
- Spesial PowerPro® RX Jets 
- Eksklusiv IX Jet Lighting 
- Remote Monitoring App 
- CLEARRAY® On Demand
- 5-trinns vannbehandlingssystem 
- ProStream ™ filterpumpe 
- Propolymer ™ Foundation 
- Rask avtappingssystem - Bakbelyset 
vannfall 
- Premium LED-belysning 
- Justerbar nakkestøtte

Med en eksklusiv høy rygg Jacuzzi ® silhuett, premium LED belysning og bakgrunnsbelyst foss som stuper ned nakken og ryggen, J-400  er Hot Tub et skue.

THE JACUZZI ® JETS

Jacuzzi® jets avgir en perfekt blanding av luft og vann som virker i synergi med hydromassasje pumpen. Denne teknologien, oppfunnet av Jacuzzi ® , utnytter Venturi-prinsippet: i en flytende strøm er trykket omvendt proporsjonalt med hastigheten. Følgelig, ved å begrense vannkanalen, vil væskens hastighet øke og reduksjonen i trykket tillate vannet å blande seg perfekt med luften. Retningen til de resulterende vannstrålene når de kommer i kontakt med kroppen er den beste mulig for å massere musklene på en dyp, men likevel skånsom måte. Til slutt, for å tilpasse behandlingen, kan Jacuzzi ® -strålene justeres med 30 ° C i alle retninger. 

CLEAR RAY ®  PLUSS 5-TRINNS FILTRERING

CLEAR RAY ® benytter den samme UV-C teknologien som drikkevareprodusenter, kommunale avløpsanlegg, sykehus og andre helsemiljøer bruker uten å produsere eller legge til gass, kjemikalier eller andre biprodukter til vannet som følge av dette. Og et 5-trinns vannfiltreringssystem oppnår det reneste vannet på kortest mulig tid ved å bruke fem trinn: ProClarity ® Filter, ProClear ® Filter, ProCatch ™ Filterpose, overflateskimmer og et plissert filter.

Wide Sheet Waterfall. Integrert i den høye baksiden Jacuzzi ®silhuetten, med førsteklasses LED-belysning gjennom og baklys, gir fossen en avslappende kaskade nede og tilbake

PROFINISH ™ CABINETRY

J 475 og J 485 med nytt kabinett

Den slående ProFinish ™ kabinettutformingen har valgfri hjørnebelysning inspirert av arkitektur samtidig som det gir ekstra sikkerhet. Og et opplyst statuslys for å gi rask indikasjon om spaet trenger service

-400 ™ PROTOUCH ™ CONTROL OG SMARTTUB ™ APP

Den fargede ProTouch ™ -kontrollen som er parret med SmartTub ™ -appen, hjelper deg med å overvåke statusen til spaet, planlegge vedlikeholdspåminnelser og justere temperatur- og jetfunksjonene.

Smart Tub blir tilgjengelig i Norge i 2020

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn