Lodge L

Kommer i 3 forskjellige størrelser, se menyen for å se denne modellen i størrelse S og M.

Lodge er et Jacuzzi® spa dedikert til ferieparker, glamping-steder, hoteller og feriebyer. Med andre ord har den blitt designet for å bli brukt ofte og i godt selskap.

Denne modellen er fleksibel og kan brukes som både frittstående badestamp eller innebygd, og den minimalistiske designen passer perfekt til enhver hage, terrasse eller avslapningsområde. Lodge er både enkel å installere og enkel å bruke, alle kontrollene er enkle og brukervennlige samtidig som de gir avanserte funksjoner til brukeren.

Hver av funksjonene er designet for konstant effektivitet og umiddelbar bruk, samtidig som du sikrer optimal hygiene og garanterer det enkleste vedlikeholdet mulig, noe som resulterer i en opplevelse som blir en fordel for din bedrift. Denne kan også selvsagt brukes privat

Lodge L

  • 5-6 gjester
  • 223 x 211 x 90 cm

Med plass til opptil 6 personer, er Lodge L ideell for større feriehus og er perfekt for familieferier. Et enkelt setesete gir en gjest fullstendig nedsenkning av kroppen i vannet, mens ytterligere 5 ergonomiske seter gir gjestene mulighet til å slappe av og nyte god sosial tid og hydroterapi.

For full fleksibilitet er Lodge L egnet til bruk som både frittstående eller innebygd installasjon, mens minimalistisk design gir det perfekte utseendet til enhver omgivelse. Lodge tilbyr også avanserte funksjoner, inkludert et låsbart, enkelt å bruke kontrollpanel og LED-belysning for å skape det perfekte humøret og øke dine gjesters opplevelser.

Lodge L gir en enkel vedlikeholdsløsning med funksjoner som QuickDrain® og Complete Drain, som lar deg tømme badestampen helt for rengjøring innen 20 minutter.

For full fleksibilitet er Lodge L tilgjengelig i tre versjoner: Blower, Hydro og Hydro Blower. Hver versjon benytter forskjellige jetteknologier og konfigurasjoner for å levere en unik hydromassasje til hver versjon.

Med QuickDrain og Complete Drain, drenerer Lodge på mindre enn 20 minutter og er klar til å rengjøres og tilberedes med en gang, og dermed krever mindre tid og oppmerksomhet. En komplett rengjøringssyklus kan fullføres og klar til bruk på mindre enn 6 timer.

  - Hurtig avløp - 20 minutter 
  - Rengjøring - 30 minutter 
  - Fylling - 50 minutter 
  - Oppvarming og Sanitizing - 240 min *

Total tid - 5t 40m

* Med ekstra valgfri oppvarming

Jacuzzi Lodge L

Med hurtig og fullstendig drenering, perfekt for utleiesteder/hytter etc.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn