Utendørs spabad med god garanti og gode kjøpsvilkår

Utendørs spabad med god garanti og gode kjøpsvilkår

GARANTI OG REKLAMASJONSVILKÅR

Enda en god grunn til å velge Jacuzzi som leverandør av nytt massasjebad. Vet du at det er stor forskjell på 5 års reklamasjonsrett og 5 års garanti?

I Norge er du beskyttet av forbrukerkjøpsloven, men en reklamasjonsrett er langt i fra så sterk som en garanti er. Mange opplever problemer med å få tak i deler til sitt spabad, det vil aldri være noe våre kunder trenger å bekymre seg for.

Sørg for å sette deg inn i garanti vilkår før du handler. Til din trygghet kan du lese i gjennom våre her

Garanti på spa fra Jacuzzi®

Reklamasjon

En reklamasjon er kort fortalt en erklæring om innsigelser vedrørende en kontraktsgjenstand, og gir deg mulighet til å klage til selgeren ved feil eller mangler på varen eller tjenesten som du har kjøpt. Det er altså et krav som følge av feil eller mangler ved en vare eller tjeneste. Retten til å fremme kravet følger av norsk lov (kjøpslovenforbrukerkjøpslovenhåndverkertjenesteloven m.fl.).

Reklamasjonsrett

Reklamasjonsretten gir deg muligheten til å kreve utbedring, omlevering, prisavslag eller heving på grunn av feil eller mangler som eksisterte på kjøpstidspunktet. Å reklamere innebærer at du gjør selgeren oppmerksom på at du mener du ikke har fått levert varen i henhold til avtale. Selgeren plikter da å undersøke saken og eventuelt utbedre gjenstanden. Reklamasjonsretten din er sikret gjennom norsk lovgivning. Reklamasjonsfristen er den tidsfristen du har til å klage på varen eller tjenesten til selgeren, og er normalt inntil to eller fem år. Du må imidlertid rette reklamasjon til selgeren snarest mulig etter at feilen ble oppdaget.

Garanti

En garanti er en privat avtale mellom deg som kjøper og selgeren eller produsenten av en vare (eller tjeneste). I denne avtalen gis du nærmere avgrensede rettigheter ved feil eller mangler ved varen eller tjenesten. For at garantien skal ha reell betydning, må den gi deg rettigheter som går videre enn lovens reklamasjonsrettigheter.

For å vite hva du har krav på i henhold til garantien, er det derfor viktig at du tar vare på denne garantiavtalen. Uten denne kan du neppe kreve dine rettigheter. Garantiavtalen, eller garantibeviset, er noen ganger kvitteringen, men den kan også være et særskilt dokument, følge av bruksanvisningen for produktet eller fremkomme på selgerens eller produsentens hjemmesider.

Varigheten for garantien kan variere sterkt. Sjekk derfor garantiavtalen for å vite hvor lenge garantien varer og hvilke frister som gjelder.

Se vår nettbutikk

Hvorfor er det så store prisforskjeller på spabad?

31.05.2019 16:33
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn