Tenker du å kjøpe et utendørs spabad? Men, du aner ikke hvor mye det koster?

Tenker du å kjøpe et utendørs spabad? Men, du aner ikke hvor mye det koster?

"Hvor mye koster et utendørs spabad" Det er noe av det første folk vil vite svaret på. Og ikke rart.

Å vite hvor mye et boblebad koster, og enda viktigere, hvorfor prisene varierer, vil være avgjørende for å finne det spaet som passer for deg.

Du kan bestemme om du skal investere i et fantastisk massasjebad. Eller om du har det bra med å bruke litt mindre og velge en enklere modell. Velger du noe som ser for godt ut til å være sant er det som regel det. 

Kort svar: det koster mellom 30.000,- og 300.000 kr.

De fleste kunder vi snakker med, er ute etter å bruke mellom 40.000 og 80.000 kr på et spabad.

Men gjennomsnittlig kostnad fra Jacuzzi® er mellom  95.000,- 150.000 ,- Vi har billigere og vi har dyrere boblebad. 

Men de enkleste er da gjerne mindre og har mindre utstyr. Veldig mange ønsker et spa med plass til 5-6 personer.

Hvorfor er vi dyrere? Hvis kundene våre kunne handlet et spabad av samme kvalitet på nettet for 30.000, hvorfor skulle de ikke bare gjøre det?

Hvorfor er boblebadene på nettet som regel billigere enn boblebad i butikk?

Den store saken.  Priser på nettet er mye billigere på rundt 30.000,-  70.000,-. Prisene i butikken starter rundt 70-80.000,- kr. Hvorfor?

Mange kunder føler de har sett det 'samme' spaet online for halve prisen. Hvorfor koster dette boblebadet 100.000,-? Jeg så nøyaktig den samme på nettet for 40.000,-

Spaene du ser i butikken. Er det ikke de samme boblebadene som selges på nettet Se for deg at du går inn i en bilforhandler, med hjertet satt på en BMW, og selgeren prøver å få deg til å kjøpe en bil de selger på nettet for halve prisen. Den ser lik ut, og den fører deg fra A til B. Men selgeren har ingen anelse om hvor den ble laget, vet ikke hvor jeg skal kjøpe reservedeler fra, eller vet om noen ville være villige eller kunne fikse det når ting går galt. De vet ikke hvor drivstoffeffektiv den er. Og viktigst av alt, de har ingen anelse om sikkerhetsvurderingen av bilen.

Vil du kjøpe den?

Virkelig? Ikke mange mennesker vil risikere kvalitet og sikkerhet i en bil for å redde noen øre. Men det er akkurat det som skjer med boblebad.

Badekar som er priset og solgt på nettet, er billigere spa av lavere kvalitet. Det kan ofte være vanskelig å finne ut hvem og hvor produsentene er.

Her er en utfordring for deg. Gå på nettet. Finn et spabad på rundt 30.000 – 50.000, - Prøv nå å finne produsenten. Hvis du ikke finner det bare noen få klikk fra nettstedet, hvorfor ikke? Hvem produserer det? Hvordan finner du deler hvis det bryter sammen? Eller kommer i kontakt med dem for garantispørsmål? Det kan være et problem i fremtiden. bedre boblebadsprodusenter er dyrere ...

Forhandlere i butikken selger BMW og Rolls Royce fra boblebadets verden. De er bygget i Nord-Amerika eller Europa, og de er dyrere. Det er badekar av høy kvalitet, bygd for å: vare lenge; være kostnadseffektiv å kjøre, og viktigst av alt, er trygge å bruke. Noen av produsentens navn kan du kjenne igjen og det er merker som har produsert spabad lenge.

Premium spaforhandlere tilbyr som regel ikke full online priser.

Så når du prøver å sammenligne priser på nettet, er alt du ser billigere modeller. Dette kan få deg til å tro at det er mulig å få et flott boblebad for 50.000, - kr.

Jacuzzi® tilbyr priser på sine nettsider for å være gjennomsiktig som mulig, for at du som kunde skal vite hva du kan velge mellom.

Prisene på et spa på nettet ligger mellom 30.000 og 70.000, - . Priser i butikken starter gjerne på 70.000-80.000,- Dette fordi butikken er eksklusive forhandlere av avanserte produsenter.

Hva Er Forskjellen Mellom Billige Og Dyre Boblebad?

Folk antar at hvis et spabad ser likt ut, er det det samme. Men det er det du ikke ser på boblebadet, som utgjør hele forskjellen.

# 1 kvalitet Selvfølgelig vet du at du får det du betaler for. Så hvorfor skulle det være annerledes med et spabad? Komponenter, skall, filtrering, utførelse. Det hele vil bli bedre på et dyrt spa. Det kommer mest sannsynlig til å vare lenger. Og du vil måtte bruke mindre på reparasjoner opp gjennom årene.

Hvis du investerer mer penger i begynnelsen av din boblebadreise, kan du spare deg mye gjennom livet.

 # 2 Energieffektivitet Ikke alle vet at det er spabad som kun bruker ned i 100-300,- kr pr mnd i strøm. Noen er svært fornøyd fordi de har kjøpt et billig spa som kun koster 1000,- kr pr / måned å kjøre! 12.000, - ekstra på den årlige elektriske regningen! Er du gal? I de fleste tilfeller hadde man slått den av da det kostet for mye å løpe.

I gjennomsnitt bør et velbygd spa legge til ca. 100- 350,- kr på den månedlige elektriske regningen. Ikke mer!

 Å bruke litt mer på kort sikt kan spare deg mye i løpet av boblebadets levetid. 

# 3 Sikkerhet Utendørs spabad blander strøm og vann. Bare la det synke inn. Det er en av de første sikkerhetstimene vi får i livet. Ikke legg elektrisitet i nærheten av vann, eller vann i nærheten av elektrisitet. Og spaet ditt gjør akkurat det. Du må være helt sikker på at spaet du og din familie bruker er trygg.

Hvor er det laget og hvem av? 

Sørg fremfor alt for at boblebadet ditt er trygt å bruke.

# 4 Aftersales

Gode leverandører, vil samarbeide med gode produsenter. De vil ikke selge noe de vet ikke kommer til å vare.

Forhåpentligvis går ingenting galt. Men hvis det gjør det, må du vite at leverandørene dine er til stede for å hjelpe med garantispørsmål. Ofte er det ikke sikkert at toppen av listen vises når du kjøper. Men hvis du trenger det, vil du ønske du hadde det.

Viktig: ikke ofre kvalitet og sikkerhet for å spare penger. Et billig boblebad vil være billigere på kort sikt, men vil sannsynligvis koste deg mye mer penger i løpet av boblebadets levetid.

Oppsummert:

Et spabad kan koste hvor som helst mellom 30.000,- til 300.000,-.

På nettet kommer du til å se at de fleste ligger mellom 30.000 – 70.000. De kommer sannsynligvis ikke til å bli bra. Kostnadene kuttes et sted, og det er sannsynligvis gjennom hele produksjonsprosessen.

I butikken kommer du til å se anerkjente produsenter fra USA og EU. De vil bli priset oppover fra 70.000,--80.000,-

I gjennomsnitt bruker kundene våre mellom 95.000,- og 150.000, - hos oss. For det får de et virkelig flott spabad som er godt produsert, godt isolert og har lang levetid

15.08.2019 17:31
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn