Strømforbruk i spabad, Jacuzzi

Strømforbruk i spabad, Jacuzzi

ER JACUZZI® BOBLEBAD ENERGIEFFEKTIVE?

Visste du at Jacuzzi® Hot Tubs tilbyr en rekke energieffektive komponenter i tillegg til god isolasjon er det også andre ting som er vesentlig for strømforbruk.

Våre boblebad er designet og konstruert for å tilby et bredt utvalg av funksjoner og avansert teknologi. Det er lett å anta at et innovativt merke av boblebad som tilbyr slik teknologi kan være dyrt i drift. Heldigvis er det ikke tilfelle i det hele tatt fordi Jacuzzi® Hot Tubs gjør energieffektivitet til en hovedprioritet og tilbyr et merke med massasjebad som er rimelige i drift.

Avansert boblebadteknologi

Energieffektive boblebad begynner med energieffektiv teknologi.

Jacuzzi® leveres med et energieffektivt og brukervennlig kontrollsystem. Kontrollsystemet er enkelt å programmere, og lar deg til syvende og sist spare kostnader på strømregningen. Du kan justere kontrollene basert på dine personlige preferanser og bruk. Spaet kan stilles inn på en beskjeden temperatur eller til og med forhåndsinnstilte energieffektive alternativer kan brukes. Etter at temperaturen er stilt inn, kan systemet låses for å forhindre uautorisert tilgang.

Jacuzzi®-spabad fra J300 og J400 serien kommer fullt utstyrt med en programmerbar sirkulasjonspumpe som er konstruert for å varme, filtrere og rense på en måte som er energieffektiv. Sirkulasjonspumpen fungerer også for å overføre varmen som skapes av motoren direkte inn i vannet. Jacuzzi® Hot Tubs har også energisparende nedsenkingsvarme. Varmerne er utstyrt med et titan varmeelement og hus som tilbyr ultralav watttetthet og energisparing. Eldoppvarmingen øker den termiske effektiviteten og sparer energi.

Du bør unngå å hele tiden endre temperaturen når boblebadet ikke er i bruk fordi det vanligvis utgjør en liten, om ikke ubetydelig, forskjell på strømregningen. Det kan til og med legge unødvendig stress på spa-systemet ditt. Den eneste gangen for å senke temperaturen på Jacuzzi®-badekaret er hvis spaet ikke skal brukes på en betydelig periode, for eksempel en uke eller mer.

Jetpumpene i Jacuzzi® Hot Tubs er designet for å tilby en kostnadseffektiv jetkraft med høy ytelse. Sirkulasjonspumpen med lav ampere bidrar til å øke den generelle kraftige massasjekraften, rent vann og regulere temperaturen, samtidig som den reduserer kostnadene på energiregningen.

Lysene i alle Jacuzzi® boblebad er produsert ved hjelp av LED-teknologi. LED-lyspærer produserer mer lys per watt enn glødepærer, varer lenger og koster mindre i drift.

SmartSeal™-isolasjon er en valgfri energieffektiv funksjon som er mest fordelaktig for Jacuzzi®-badekar i kaldere klima. Isolasjonsteppet kan bidra til å redusere energibruken med opptil 25 prosent. Det bidrar også til å beskytte spaet ditt mot fuktighet, mugg og reduserer driftsstøy. Den består til og med av miljøvennlige resirkulerte materialer.

04.01.2022 13:34
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn