Stort og romslig massasjebad med stor fotbrønn J-275 & J-280 Mål: 229x229

Stort og romslig massasjebad med stor fotbrønn J-275 & J-280 Mål: 229x229

Stort bad med plass til mange badende! J-275 er med liggesete mens J-280 er med kun sitteseter.

KONTAKT OSS IDAG OG BESTILL DIN MODELL 

Solid og driftsikkert spa fra Jacuzzi. Her er dype gode seter og plass til 7 personer. Stor fotbrønn, ledlys, ClearRay, nakkeputer - all luksus man behøver i et spa!


229 X 229 X 93 cm
6-7 personer
3 Hodestøtter
Fossefall
Kontrollpanel med LED
Belysning omkring
Bluewave Spa Stereo System (optional)
Flytende skimmer
ClearRay
Pumpe 1 hastighet (1)
Pumpe 2 hastigheter

FABRIKKUTSALG - MANGE FORSKJELLIGE MODELLER FRA JACUZZI®! KONTAKT OSS IDAG OG VI VIL HJELPE DEG Å VELGE RIKTIG MODELL FOR DEG. Enten det er en av de rimeligere modellene eller en av de mer eksklusive så kan du være trygg på at Jacuzzi kun lager spabad av god kvalitet!

Vi kan være behjelpelig med å ordne alt det praktiske med tanke på frakt og sørge for at dere får med alt dere trenger :-) Et utendørs spa har så mange forskjellige bruksområder og gir så masse glede i en travel hverdag! Barnebursdag - klubbkvelder - romantiske kvelder for to - avspenning av stive og spente muskler. Man føler seg rett og slett ladet på nytt etter en liten time i varmt vann med herlig massasje. Unn deg selv og dine det beste i livet. Invester i kvalitet og sørg for at dere får kvalitetstid sammen selv om det kan være hektiske dager.
Send oss en mail på: anette@polarbad.no eller ring på tlf: 93458721
Følg oss på Facebook: Jacuzzi Norge

Det er ofte sånn at kvalitet gjenspeiler pris, og av og til kan det blir ekstra dyrt å kjøpe for billig! Når man da kan handle kjente merkevarer til kupp priser er det mange som setter pris på det. Vi har direkte import av Jacuzzi® sine modeller og noen av disse selges til sterkt rabatterte priser. Skal du ha deg et spabad? Sjekk ut våre modeller - Jacuzzi® et av verdens mest kjente varemerke!
Ring oss på tlf: 93458721

Jacuzzi® fører kun førsteklasses massasjebad. Å se inn i et spa fra Jacuzzi® kan sammenlignes med å se under panseret på en luksusbil. Komponentene som brukes er av høy kvalitet og er laget for å gi deg den beste badeopplevelsen med et driftsikkert spa, år etter år.

Med 60 års erfaring og over 300 patenter er et spa fra Jacuzzi et trygt valg!

CLEARRAY® Vannrensing er standard på alle modeller, og bruker UV-C teknologi for å nøytralisere vannbårne patogener, gjør dem ubrukelige. CLEARRAY® vil også redusere mengden av rensemiddel du bruker i ditt spa, og gir deg rent, friskt rent vann.
POOLSAN - 100% KLORFRITT

Jacuzzi® er verdenskjent for sine hydromassasjebad.

Først og fremst er alle Jacuzzi jets ergonomisk plassert og de fleste er justerbar for å få den rette massasjen rettet akkurat der du trenger det.

Ulike deler av kroppen krever forskjellige typer massasje for best resultat. Noen områder trenger lettere, massasje mens større områder er bedre tjent med bredere, høyere volum med vannstrømmer. Noen jets virvel, noen spiral, mens andre leverer direkte massasje til områder som nedre del av ryggen.
Den patenterte teknologien med vann sammen med luft gir bedre kontroll over både mengden og trykket av vann og luft levert av hver stråle. Det betyr en mer tilpasset, spa-lignende behandling hver gang du bader.

15.11.2016 12:05
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn