SALG JACUZZI J 280 SALG AV UTSTILLINGSMODELL - UTENDØRS SPABAD (SOLGT)

SALG JACUZZI J 280 SALG AV UTSTILLINGSMODELL - UTENDØRS SPABAD (SOLGT)

Kampanje på utendørs spabad kr: 149900,- 

Hvorfor velge et spa fra Jacuzzi?

Med 60 års erfaring og over 300 patenter gir et spa fra Jacuzzi® en helt egen opplevelse av hydromassasje og velvære. 

ISO 9001 sertifisert

Jacuzzi’s kvalitet har gjort dem til en verdensleder innenfor bygging av massasjebad

TriFusion Shell

alle spaene fra Jacuzzi har et patentert 3 lags skrog TriFusion. Dette gjør skroget 8 ganger sterkere enn vanlige fiberglass skrog. Dette er noe av det viktigste for lang levetid på spaet.

Foam-Fill insulation

Jacuzzi er fullisolert, ikke delvis isolert.

Noen boblebadprodusenter plasserer isolasjon langs gulvene mens andre plasserer isolasjon inne i skapene. Disse boblebadene kalles "delvis isolert." Jacuzzi sine spa er full skumisolerte (skum langs skallet, gulvet og skapet), noe som gjør dem til de mest energieffektive massasjebadene i markedet! Mange leverandører sparer penger på å kun isolere i ytterkant på kabinettet. Tilbake i tid gjorde Jacuzzi også et forsøk på dette for å kunne levere rimeligere spa som var enklere og billigere å produsere. Fabrikken mottok klager på høye driftskostnader og forsto raskt at dette var en dårlig ide. Alle spa fra Jacuzzi er skummet med energi sparende skum for å sikre lave driftskostnader. Skummet gjør også en sekundær jobb. Den fungerer som en støtte og vibrasjonsdemper til alle rør og beslag for å hindre lekkasjer når det er vibrasjoner i rørsystemet ved start av pumper etc.

Du kan også høre at full skumisolering gjør det vanskeligere å betjene et spa. Dette kan faktisk være sant. Det er imidlertid viktig å ta hensyn til hele kostnaden ved å eie spaet. Hvis full skum spa isolasjon reduserer energikostnadene ved å øke effektiviteten, er det verdt å gi opp sparepengene dine for å gjøre hypotetiske reparasjoner litt enklere? Det er sannsynligvis bedre å kjøpe et fullt isolert spa eller spa fra en spaprodusent med godt omdømme og godt bygde komponenter. Samlet vil du bruke mindre på lang sikt, og nyt spaet ditt mer.

Stillegående

Skummet vil absorbere lyd i fra spaet slik at det vil være svært stillegående når det er bygget på denne måten.

SmartSeal Insulation

spar 20% av oppvarmingskostnader med enda kraftigere isolasjon, støydempende og beskytter mot fuktighet

Smart Access door

En knapp og kabinettsiden er åpnet. (gjelder 300-400,500 serie) Enkel tilgang til kontrollsiden i spaet. Her er ikke pumper plassert rundt omkring, alt av pumper og utstyr står plassert på en side.

Titanium Heater

Et av de mest kritiske komponentene i et spa er varmeelementet. Kos deg med ditt spabad med trygghet om at varmeelementet ikke ruster, og med 5 års garanti. Et titan element koster mer enn et vanlig rustfritt. Jacuzzi sparer ikke på produksjonskostnader i noen ender.

QuickDrain/Complete Drain

Enkel drenering, slipp vannet ut eller koble på slange og led vannet bort. Her er litt forskjellig system på seriene, men du trenger ikke ekstra utstyr for tømming av ditt spa. Det finnes egen prosedyre for vinterlagring, tømming av rørsystem.

ProEndure Cabinetry

Syntetisk kabinett. Værbestandig. Vil aldri råtne elle flise seg opp. UV resistent og flere farger å velge mellom. Ser ut som naturlig ved og har et attraktivt og naturlig utseende. Helt vedlikeholdsfritt.

Premium Thermal Cover

Spalokk som er godt isolerte og er forsterket for å tåle snømengder. Alle ASTM seritifiserte og UL klassifiserte sikkerhetslokk kommer med barnesikring. Marinegradert vinyl, og alle sømmer er dobbeltstiftet for å sikre lang levetid

ClearRay UV

Rensing benyttes for optimal vannkvalitet og for å redusere bruk av nødvendige rensemidler. CLEARRAY® Vannrensing er standard på alle modeller, og bruker UV-C teknologi for å nøytralisere vannbårne bakterier, gjør dem ubrukelige. CLEARRAY® vil også redusere mengden av rensemiddel du bruker i ditt spa, og gir deg rent, friskt rent vann. Dreper bakterier og forebygger biofilm. Hold vannet krystallklart og innbydende. 

VAREMERKEFORSKJELL

Design, kvalitet og ytelse. Fra den perfekte plasseringen av PowerPro ® Jets til optimal plassering av kroppen i ergonomiske seter, gir Jacuzzi® Hot Tub den ultimate hydroterapimassasje.

 

KVALITET

Jacuzzi® Brand massasjebad er designet for pålitelighet. Hver eneste del du ser - og selv de du ikke gjør - er eksepsjonelt konstruert med de beste materialene for å sikre et overlegen produkt. Med mer enn 250 kvalitetskontroller og fremragende inspeksjonsstandarder har Jacuzzi® spas et rykte for pålitelighet.

 

PERFEKT MIX AV LUFT OG VANN

Flere jets gjør det ikke til en bedre hydromassasje, men de riktige jetsene gjør det. Eksklusive, justerbare PowerPro ® -stråler som bruker Aqualibrium ® - den perfekte blandingen av luft og vann - leverer en høy-flow, lavtrykksmassasje som setter industristandarden.

02.04.2019 09:03
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn