Prisforskjeller på utendørs spabad, hva er forskjellen på spa?

Prisforskjeller på utendørs spabad, hva er forskjellen på spa?

Når du ser etter utendørs massasjebad kan det være vanskelig å vite hva som er forskjellen og hvorfor noen koster mer enn andre. Hvilken bil eier du?

Verdt å lese om du vurderer å investere i et utendørs spabad

Å eie en bil som «kanskje» starter er ikke noe særlig – det har de fleste funnet ut av og man betaler rett og slett for trygghet og driftssikkerhet. Man tar som regel gode valg fordi man vet at det er verdt det. God oppfølging, driftssikkerhet og komfort – man har lært seg hva man ønsker og trenger av utstyr.

Slik er det også med massasjebad, men dessverre så er det også slik at her også ønsker mange å kjøpe «billigst» mulig – da mister man hele fundamentet på hva som gjør deg fornøyd. Dette vil nok endre seg når det å eie et spa blir like vanlig som det å eie en bil, når mange nok har «brent» seg og forstår at også her handler det om at om noe ser for godt ut til å være sant så er det som regel det.

Den store forskjellen har rett og slett med materialer spaene er bygget av. Noe av det viktigste for lang levetid er skroget på spaet og hva det er laget av. Bruker man enkle materialer vil det forringe levetid. Jacuzzi® har patentert TriFusion skrog som er 8 ganger sterkere enn vanlige skrog på spabad

Det viktigste for lave strømkostnader er isolasjon, og her er det store forskjeller fra produsent til produsent. At et spa er fullskummet betyr ikke alltid at spaet er godt isolert da det er forskjellig tetthetsgrader også på skummet som blir brukt. Det skal verken være for tett eller for lett. Noen spa er kun delvis isolert med tynn isolasjon langs kabinettet, mens andre kun har løse duker. Da fyrer du for kråkene og det vil ikke være behagelig å bekymre seg for strømregningen mens man prøver å ta et avslappende bad. Jacuzzi har skum av riktig tetthet FullFoamInsulation; høyere R-verdi> Minimerer energiregning - Spaene kan du trygt bruke uten å måtte bekymre deg for strømregningen

Legg merke til at "versting" spaene ofte er svært godt utstyrt med 3-6 pumper og gjerne opp i 100 dyser.

Da kan vi i tillegg begynne å tenke på vedlikeholdskostnader. For pumpene i et spabad vil på et eller annet tidpunkt måtte byttes ut, og er du da heldig nok til at du får tak i rett pumpe så holder det ikke bare 1 eller 2. Ikke veldig sannsynlig at verken pumper, dyser, hovedkort, display, skrog eller andre vesentlige ting vil vare lenge når en produsent har spart inn på alt som er mulig for å selge deg noe som ser for godt ut til å være sant for 60.000,-

Jacuzzi er verdens største og eldste leverandør av massasjebad. Kanskje til og med den stolteste produsenten som har et rykte å ivareta og som har levert kvalitetsprodukter i over 60 år. Alt du ser, og alt du ikke ser kan du være 100% trygg på er av beste kvalitet. Spaene koster riktig nok litt mer enn 60.000,- i innkjøp, men hjelpe meg så mye rimeligere de blir på sikt. Og ikke minst - så mye mer glede du vil ha av det :-)

Skal vi gå innom rensing også? 

Noen kaller spaene for automatisk, noen kaller de for kjemikaliefrie - noen har ikke renseanlegg i det hele tatt. 

Dessverre, vi må skuffe deg, ingenting er automatisk og uansett hvilket spa du velger fra hvilken som helst leverandør må du holde et øye med vannkvalitet og du må passe på at spaet får tilsatt rett mengde med "kjemi" Til og med de spaene som produserer desinfeksjon til vannet selv må man ha kontroll på.

Vi vil absolutt anbefale deg å bruke Aquafinesse! og Aquafinesse sammen med Clearray UV rensesystemet er effektivt for å hindre bakterievekst i vannet. Det enkle er ofte det beste.

Vi får veldig positive tilbakemeldinger fra våre kunder, både på at det er enkelt og at det virker. Mange kunder har hatt spa i mange år og har aldri fått dette med kjemi helt til. De som da har gått over til Aquafinesse er blitt lykkelige spaeiere ;-) 

Tilsettes i vannet en gang pr uke, eller når man kommer til hytten om spaet ikke står hjemme. 

Hva med massasje? Er det ikke herlig om nakkedysene treffer deg midt på ryggen? Eller om dysene egentlig bare er hull i skroget? Utforming av dyser, altså hvordan og med hvilket trykk vannet kommer ut, plassering av de, ergonomien i setene - dette er viktige ting om man er opptatt av god massasje fra spaet. Om den ene som skal bade er 150 og den andre er 190 så er det kjekt å ha seter i forskjellige høyder.

Ingen produsenter i verden har brukt mer tid og forskning på ergonomi, massasje og helseeffekt ved å bade i varmt vann enn Jacuzzi® Alle modellene er ergonomiske og alle har svært god massasje. J 300 og J 400 serien har et helt spesiell og patentert system som ingen andre spa kan sammelignes med. Les gjerne om Aqualibrium 50%vann 50% luft - FX10 massasjesetet finner du i alle modellene i 300 serien. Er massasje viktig for deg så bør du kontakte oss og så kan vi hjelpe deg med å finne rett modell for ditt behov. 

Se også vår nettbutikk her 

01.08.2019 16:28
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn