Lag deg en flott uteplass med boblebad og Pergola

Lag deg en flott uteplass med boblebad og Pergola

Vi nordmenn er glade i å være ute, det er det ingen tvil om. Vi sitter gjerne ute og nyter sene sommerkvelder så ofte vi kan avhengig av vær, vind og temperatur. Hva med å investere i en uteplass som kan brukes uansett vær? Et herlig bad med varmt masserende vann og gjerne en utestue i forbindelse med dette? Da kan du nyte uteplassen hele året.

Jacuzzi Norge har inngått et samarbeid med UTEdesign som leverer flotte, solide og skreddersydde produkter. Hvorfor ikke få dette på plass samtidig? Da kan du ta to fluer i en smekk og spare mange kroner på å bestille det nå. UTEdesign og Jacuzzi Norge kjører nå kampanjer sammen med også andre samarbeidspartnere for at du skal få det absolutt beste tilbudet på komplett pakke.

Kontakt oss idag for mer informasjon, og les tilbakemelding her:

«Vi brukte boblebadet vårt veldig mye mer etter at vi fikk opp en pergola ved siden av. Da fikk vi en lounge ved siden av badet vårt. Et sted å ligge fra seg håndklær og forfriskninger. I tillegg så er det ikke slik at nødvendigvis hele besøket ønsker å ta et bad. Barna kan kose seg i badet mens de voksne har en hyggelig stund like ved siden av! Perfekt utnyttelse av en uteplass!:)»

 Hilsen fornøyd kunde av både pergola fra uteDESIGN og boblebad fra Jacuzzi Norge.

14.11.2019 18:13
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn