Jacuzzi® revolusjonerer industrien igjen

Jacuzzi® revolusjonerer industrien igjen

Jacuzzi lanserer en serie med boblebad med infrarød terapi

Usynlig infrarødt lys leveres til kroppen ved bølgelengder som fremmer celleregenerering og reparasjon, og det kan trenge gjennom dype lag av huden og gi smertelindring. På samme måte er rødlysterapi en type lysbasert behandling som kan hjelpe muskelvev, hud og andre deler av kroppen til å helbrede, men i motsetning til infrarød terapi er rødt lys synlig, og terapien er mer egnet for bruk på overflaten av huden. Disse terapiene kan hjelpe med alt fra å redusere betennelse og smerte til å fremme blodsirkulasjonen og forbedre kardiovaskulær helse.  

Erica Moir, visepresident for produktmarkedsføring i Jacuzzi, bemerker at begge funksjonene er integrert i FX-IR-terapiseter i J-LX-badestampmodellene, sammen med hydromassasje. Selskapet planlegger også å inkludere teknologien i J-400-produktkolleksjonen og Jacuzzi-produkter som vil lanseres i januar.

"Denne nye funksjonen er eksklusiv for Jacuzzi-merkeprodukter globalt og er patentsøkt," sier Moir. "Vi er så glade for å lansere flere produkter i løpet av de kommende månedene."

Mens J-LX Collection er helt ny, er Jacuzzi ikke fremmed for bruken av infrarød. Selskapet har solgt infrarøde badstuer i årevis, men etter å ha samarbeidet med en lege ved Cleveland Clinic - et nonprofit akademisk medisinsk senter - innså Jacuzzi hvor viktige helsefordelene var, sier Moir.

Jacuzzi begynte deretter å samarbeide med en erfaren utviklingspartner for å identifisere de eksakte bølgelengdeutgangskravene for nær-infrarødt og rødt lysterapi i vann.

Resultatet: Jacuzzis bruk av nær-infrarøde bølger som trenger inn under huden og inn i dypt muskelvev. Det er spesifikt rettet mot korsryggen på grunn av hvor vanlig smerte i den regionen er, sier Moir. Kunder kan velge den infrarøde og røde lysterapiøkten fra kontrollen på toppen for å kjøre i en 20-minutters syklus. 

"Den fine delen er dens integrering i SmartTub -appen vår, som lar deg holde styr på dine [infrarøde] og hydroterapiøkter," sier Moir. 

For Jay Gavin, eier av California-baserte Aqua Paradise , er kombinasjonen av stil, ytelse og energieffektivitet spesielt spennende. 

Kilde: https://sparetailer.com/jacuzzi-hot-tubs-with-infrared-therapy/

Spør oss om mer info: anette@polarbad.no

22.11.2023 14:19
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn