Fagdager med Jacuzzi, butikken er i forbindelse med dette stengt i noen dager

Fagdager med Jacuzzi, butikken er i forbindelse med dette stengt i noen dager

Uke 48 fra Tirsdag 26.11 til og med Lørdag den 30.11 er butikken i Bergen stengt. Vi reiser på fagdager og oppdaterer oss på spennende nyheter fra Jacuzzi® 

Er tilgjengelig på mail: anette@polarbad.no 

Er du på jakt etter spabad og ønsker å handle kvalitet til en god pris? Se vår nettbutikk her 

Fun facts:

Enten du allerede eier et spabad eller vurderer å investere i et, kan det være noen få ting du ikke visste om disse herlighetene.

Jacuzzi ® Hot Tubs forbedrer din personlige helse og gir deg et herlig tilskudd til hagen, men de har også en rik historie og en interessant rolle å spille i folks liv. Her er syv interessante raske fakta om Jacuzzi ® Hot Tubs:

BRUKEN AV VARME BAD HAR VÆRT BENYTTET I Tusenvis av år i menneskehistorien

I det gamle Egypt, Hellas og Japan trodde folk på deres positive rensende og terapeutiske effekter. De opprinnelige modellene var naturlig forekommende varme kilder eller bad der brennende steiner ble senket ned. Senere badekar inkluderte brannvarmede kummer, og utviklet seg deretter til de mer moderne versjonene som er laget av tre, sement, rustfritt stål, akryl og plast.

JACUZZI ® HOT TUB TEKNOLOGI oppsto i luftfart og landbruksprodukter bransjer

De syv Jacuzzi-brødrene var innovative ingeniører. Etter å ha utviklet den første monoplan med lukket kabinett, revolusjonerte de landbruksnæringen i 1925 ved å lage den første nedsenkbare pumpen. Da et ungt jacuzzi-familiemedlem utviklet revmatoid artritt, opprettet brødrene en luftende nedsenkbar pumpe for å gi smertefremmende hydroterapi-behandlinger i badekaret.

JACUZZI ® VARME SPABAD GIR FORSKJELLIGE TYPER TERAPI, Bortsett fra

Hydromassasje er bare en av helsemessige fordeler du kan høste med et hjemmespa. Du kan også glede deg over kromaterapi, ved å bruke forskjellige farger på lys for å roe og forynge, og soneterapi, og målrette trykkpunkter på hender og føtter for å lindre spenningen.

VARMBAD TEKNOLOGI BLIR FORNYTET OG FORBEDRET

Vannstråler, oppvarmings- og sirkulasjonsfunksjoner blir alltid bedre og mye mer energieffektive og rimelige enn de fleste skjønner. Noen modeller koster bare 120 kr i måneden i energikostnader.

RENGJØRING AV VARME SPABAD KREVER IKKE ALL VERDEN AV VEDLIKEHOLD

Det krever ikke daglig skrubber og dyrt utstyr for å holde badestampen i ren tilstand. Med litt årvåkenhet - regelmessig kontroll av vannets kjemiske balanse og filtrering - trenger du bare å tømme karet ditt hver tredje til femte måned, avhengig av hvor ofte du bruker.

A JACUZZI ® DEALERSHIP HOLDER EN GUINNESS WORLD RECORD

Tittelen for flest nasjonaliteter i et enkelt badestamp tilhører et spa-forhandlerfirma i Alicante, Spania. I 2012 presset folk fra 26 land seg inn i et boblebad ®Hot Tub for en rask fem-minutters sprut for å hevde Guinness verdensrekord.

:-) 

23.11.2019 11:59
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn