De syv underverkene av hydromassasje

De syv underverkene av hydromassasje

VELVÆRE   

Vi kjenner alle til verdens pustende underverk, men du har ikke levd før du har opplevd de syv (vitenskapelige) underverkene med hydromassasje, brakt til deg av Jacuzzi® .

Et spabad fra Jacuzzi® kan også gi noen utrolig korte og langsiktige helse og velvære - les videre for å finne ut mer ...

1) Reduser stress

Å redusere stress handler om å roe ned sinnet og la avslapning ta overhånd. Massasjestråler kan bidra til å finne spenningen som manifesterer seg i fysisk form. Når det kombineres med dyp pusting og en rolig setting, kan massasjebadet være ditt stress-fristed.

2) Lindre smerter i korsryggen

Dette altfor vanlige og irriterende problemet berører mange mennesker uansett alder og kondisjon. En ikke-medisinsk måte å takle er hydroterapi. Vannets oppdrift og varme hjelper med å gi lettelse på såre muskler, mens jets i terapisetene gir konsentrert behandling på korsryggen.

3) Rastløse ben og benkramper

Hvis du har hatt benkramper eller du lider av rastløst bensyndrom, vil du forstå den frustrerende manglende evnen til å nyte en god natts søvn. Å slappe av i et massasjebad før sengetid kan bidra til å roe følelsene, med leger som rapporterer at endringer i temperatur gir ekstra helbredelsesfordeler også.

4) Forbedre søvnen

En god natts søvn er viktig, men mange mennesker har problemer med å oppnå den mengden søvn kroppen trenger. Eksperter anbefaler et sengetidritual - som kan inneholde 20 minutter i et massasjebad - for å fremme avslapning og for å forberede kroppen på søvn. Foruten den beroligende følelsen av et bad, når du går ut av det varme vannet, avkjøles kroppstemperaturen din, noe som signaliserer hjernen din at det er på tide å sove.

5) Finn lindring fra fibromyalgi

Selv om det fremdeles er noe av et medisinsk mysterium, har fibromyalgi de viktigste symptomene på tretthet i muskel-skjelettsmerter og humørsvingninger. Å sitte i et spabad har vist seg å hjelpe de med fibromyalgi ikke bare til å slappe av, men å fjerne litt av smertene i leddene.

6) Gjenopprette etter trening

Å fordype seg i varmt vann, forbedret av den kraftige masseringspulsen fra dysene, kan lindre smerter og smerter etter trening og hjelpe til med å frigjøre melkesyre (årsaken til sårhet i muskler). Du kan til og med rette deg mot spesifikke områder som beina etter en lang løpetur eller skuldrene etter en økt med vekttrening.

7) Lindring fra leddgikt

Jakten på leddgiktlindring er det som inspirerte den originale hydroterapi-pumpen i huset. Det er fordi det varme vannet stimulerer blodstrømmen til stive muskler og ømme ledd og gjør at leddgikt kan gjøre litt forsiktig. I tillegg til å redusere smertene generelt, har studier vist at hydromassasje til og med hjelper noen mennesker med leddgikt å øke grepstyrken. Badestamper etterligner det boblebadet som gir fordelen med ergonomiske sitteplasser, samtidig som du kan nyte naturen alene, eller med familie og venner.

24.02.2020 10:19
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn