Boblebad versus Jacuzzi®

Boblebad versus Jacuzzi®

Hva er forskjellen på boblebad og Jacuzzi?

Jacuzzi® er et merkenavn som ofte blir feil brukt. Merkenavnet tilhører bare luftboblebadekar, boblebad og andre produkter produsert av Jacuzzi® Inc

Luksushoteller reklamerer ofte for de øverste rommene deres som Jacuzzi® Suites. Men når gjestene sjekker inn, finner de noen ganger et stort, boblebadekar som ikke ble produsert av Jacuzzi® Inc. Hotellkjeder, så vel som forhandlere og forbrukere, som ofte bruker ordet "Jacuzzi®" på feile spabad, og massasjebad inkludert, samt boblebad.

Jacuzzi® Inc. er faktisk en produsent (og merkenavn) som ble berømt etter først å ha produsert badekar med boblebad på 1960-tallet. Bruken av merkenavnet for å definere alle badekar av den typen ligner på hvor mange som i dag sier Kleenex® når det refereres til noe merke av vev eller Jello® når det refereres til alle merker av gelatin.

Når du tenker på Jacuzzi® vs. et vanlig boblebad eller et spa, bør du ta hensyn til merkevarefaktoren, opprinnelsen til terminologien, og ytelsesbruksprofilene og velværefordelene til de mange badestampene som er tilgjengelige i dag.

12.02.2020 14:43
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn