AquaFinesse

AquaFinesse

SPA MED DØDEHAVSSALT

Opplev fordelene med Dead Sea Minerals i ditt eget spa!

Aquafinesse med dødehavssalt inneholder de styrkende egenskapene magnesium, kalsium, natrium og kalium, virker et bad tilsatt naturlig og raffinert dødehavssalt beroligende for kroppen og mykgjørende for huden. Har vist seg å ha god effekt mot betennelser, lindrer ubehag, virker sårhelende og desinfiserende, samt bedrer blodsirkulasjonen. Har gunstig effekt mot eksem, psoriasis og andre hudproblemer.

Dødehavet inneholder en spesiell blanding av salter og mineraler som er kjent for sine terapeutiske effekter. For tusenvis av år nå; folk har brukt Dødehavet til å behandle hudproblemer som eksem og psoriasis. Men også å avgifte, forbedre deres utseende og skjemme seg bort.

Den unike kraften i Dødehavets termiske saltfjærer kommer fra dens salt- og mineralinnhold. AquaFinesse gir den perfekte kombinasjonen for å utforske de kjente egenskapene til Dødehavet i ditt eget spa. Fordelene med den patenterte AquaFinesse-teknologien sammen med de terapeutiske effektene fra Dødehavet, alt i ett enkelt sett!

Grønn, sunn og sertifisert.     
AquaFinesse er miljøvennlig, trygg og snill mot huden din. Den hyggelige duften i AquaFinesse stammer fra organisk lavendel dyrket på fransklandsiden. Aquafinesse vannbehandling produkter er testet og sertifisert   av en rekke uavhengige testing organisasjoner over hele verden.

AquaFinesse vannbehandling: ren, ren og enkel

AquaFinesse er et unikt vannbehandlingsprodukt for badestamp, boblebad og svømmebasseng. En enkelt dose AquaFinesse per uke forhindrer bakteriell gjenvekst, noe som resulterer i krystallklart vann av høy kvalitet.

Hvem er AquaFinesse beregnet på? 
AquaFinesse er beregnet på alle som søker enkelt, praktisk og effektivt vannbehandlings- og vedlikeholdsprodukt til boblebadet, boblebadet eller svømmebassenget. Ved å legge en ukentlig målt dose AquaFinesse til vannet, vil du oppnå krystallklart vann av høy kvalitet, med ekstra tid til å glede deg over det.

Hva er fordelene med AquaFinesse?

  • Sparer kostbar tid i vedlikehold
  • Lett å bruke
  • Etterlater en frisk duft og myker huden
  • Reduserer kloridinnholdet i vannet
  • Beskytter deg og luksusinvesteringene dine
  • Miljøvennlig vannbehandling
  • Du og barna dine kan bade trygt
  • Dermatologisk testet; skånsom mot sensitiv hud
  • Optimaliser spa-opplevelsen din 

Renser boblebadet, spaet eller bassenget innenfra og har forebyggende egenskaper ved å adressere det bakterielle bomiljøet

Hvordan fungerer AquaFinesse? 
Driftsprinsippene til AquaFinesse er unike sammenlignet med de som brukes av tradisjonelle vannpleieprodukter. Så langt er det brukt tradisjonelle desinfiserende produkter for å ødelegge bakterier i vannet. Imidlertid har forskjellige vitenskapelige studier vist at 99% av bakteriene faktisk ikke lever i vannet, men heller i biofilmen (et levende miljø og kulturmedium for bakterier). Denne biofilmen kan gjenkjennes som en slimete følelse som for det meste oppleves i kantene og veggene i et badestamp, boblebad eller svømmebasseng.
Produsenten av AquaFinesse, det nederlandske selskapet Special Water Europe BV, har utviklet en banebrytende og revolusjonerende tilnærming. I stedet for å fokusere på ødeleggelse av bakterier som er til stede i vannet, studerte Special Water Europe BV atferden til bakterier og deres miljø. Å komme til den konklusjon at tradisjonelle produkter ikke kan forhindre all viktig dannelse av biofilm, der bakterier fôrer, avler og huser.

Banebrytende vannbehandlingsteknologi
Special Water Europe BV har lenge mistenkt at løsningen på det reneste og sikreste mulige vannet var innelåst med bakterienes oppførsel. Etter syv år med omfattende forskning ble AquaFinesse vannbehandling utviklet ved å studere atferden som bakterier i badevannet viste.

AquaFinesse-banebrytende vannbehandlingsformel ble produsert for å løsne biofilmen og forhindre gjenvekst . Vitenskapelig forskning har produsert omfattende bevis for at denne alternative tilnærmingen til vannbehandling, dvs. adressering av bakteriemiljøet, er ekstra effektiv. Ved å bruke AquaFinesse reduseres kulturmediet eller leve- og fôringsmiljøet for bakterier, og reduserer dermed behovet for vannvedlikeholdsprodukter som klorid. AquaFinesse er fortsatt et skritt foran bakteriene ved å fokusere på kjernen i problemet. Det er funnet at dets forebyggende egenskaper blokkerer gjenvekst og mangfoldighet av bakterier.

AquaFinesse vannbehandling: Sikrere for helsen din og miljøet
Vitenskapelig forskning har vist at vannvedlikehold er umulig uten å bruke et desinfeksjonsmiddel. Ulempen med desinfeksjonsmidler som klorid er selvfølgelig at de har uheldige effekter på helsen din og miljøet. Det unike driftsprinsippet til AquaFinesse, dvs. adressering av bakteriemiljøet, betyr at antall kjemikalier i vannet i boblebadet, boblebadet eller svømmebassenget ditt kan reduseres drastisk. En ekstra bonus er at bivirkninger som røde øyne, sår hud og irriterte luftveier er en saga blott. AquaFinesse er tryggere for helsen din og miljøvennligere.

REN

  • Vennlig for helsen din, barna og miljøet
  • Fransk organisk lavendel er lagt til AquaFinesse for å maksimere din avslappende badopplevelse.

ENKEL

  • Den ikke-komplekse applikasjonen sparer kostbar vedlikeholdstid

 Tradisjonelt vannvedlikehold versus Aquafinesse vannbehandling
Folk som kjøper boblebad, boblebad eller svømmebasseng gjør det for helsemessige fordeler og avslapningsegenskaper de tilbyr. Imidlertid oppdager de snart at de komplekse daglige målingene og justeringene av pH, desinfiseringsmiddel, alkalinitet, kalsiumhardhet etc., kan være svært vanskelige og tidkrevende, med resultatene som ofte lar mye å være ønsket.

AquaFinesse er utviklet med tanke på sikkerheten din, så vel som for miljøet. I tillegg legger AquaFinesse stor verdi på å holde ting enkelt for deg som eier av boblebad, boblebad eller svømmebasseng. Å bruke AquaFinesse kan ikke være enklere. Bare rist flasken og tilsett riktig dose AquaFinesse i vannet en gang i uken. AquaFinesse må brukes i kombinasjon med standardsettet; rengjøringstabletter, sakteutløseren og en målebeger. Regelmessig filterrengjøring er også veldig viktig for å optimalisere effekten av AquaFinesse.

01.04.2019 18:05
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn