Spa isolasjon, isolasjon i boblebad som skal stå ute

Spa isolasjon, isolasjon i boblebad som skal stå ute

Jacuzzi heaters har en ultra lav watt tetthet, energibesparende titanvarmeelement og hus som øker termisk effektivitet og sparer energi. Jacuzzi® leveres med et energieffektivt og brukervennlig kontrollsystem. Kontrollsystemet er enkelt å programmere, og lar deg til syvende og sist spare kostnader på strømregningen. Du kan stille inn rensing når strømmen er billigst på døgnet og med Smarttub får du full kontroll over spaets strømforbruk.

Spa isolasjon

De fleste spa har en form for isolering inne i kabinettet for å beholde vanntemperatur og redusere tiden som varmeren aktiveres. Her er mange forskjellige isolasjonstyper tilgjengelig, alt fra ingen isolasjon i det hele tatt til ‘fullskummede’ spa.

Godt konstruerte og isolerte spa minimerer driftskostnadene. Billige spa med lite eller ingen isolasjon kan koste opptil ti ganger så mye i drift. Det er viktig at du sjekker dette før du investerer i et utendørs spabad. En ekstra fordel med fullt skummende spa er at isolasjonen støtter fleksibelt rørverk og forhindrer bevegelse i rør når pumper er aktivert. Dette vil hjelpe til å minimere sjansene for lekkasjer inne i spaet over tid. Vi har både fullskummede kar og termo isolerte kar med isolasjon i ytterkant på veggene. I våre fullisolerte bad ligger skummet i poser tilfelle man noen gang trenger tilgang.

Tilbake på 80-tallet ble spaene bygget med absolutt null isolasjon, og noen selskaper fortsetter å spare penger her. På budsjett-spa vil du ofte se isolasjonspraksis som å bruke fanget luft eller et lite lag skum på baksiden av det indre skallet. Du ville ikke bygge et hjem uten isolerte vegger, ikke sant? Akkurat som Jacuzzi ikke ville bygge et spabad uten 100% hulromsfylt isolasjon. Det er en hårfin balanse - det skal være riktig temperatur i motorrommet. Det skal IKKE isoleres slik at komponentene i badet står i et altfor varmt miljø. Det vil være kostbart med tanke på bytte av pumper, kretskort etc.

Merker som bruker disse metodene, gjør det av en grunn: det er billigere for dem. Når det gjelder å eie en, selv om du har spart på innkjøpsprisen, vil du tape stort hver måned når du ser på driftskostnadene.

Fullstendig skumming av spaets indre hulrom er fortsatt det viktigste elementet for å minimere varmetap og maksimere effektiviteten; og det er noe Jacuzzi fortsetter å være bransjeledende i.

Med vår teknologi tok Jacuzzi ting til neste nivå ved å ta interiørutstyret og flytte det utenfor boblebadets hulrom og under trinnet. Dette har gjort det mulig for oss å isolere alle fire vegger i badestampen, og hindre fuktighet og varme fra å slippe ut av skallet på alle sider. 

Sammen med å spare deg for energikostnader, lar isolasjonen interiørutstyret kjøre med en jevn temperatur som sikrer lang utstyrs levetid og opprettholder ønsket vanntemperatur

Fullskumisolasjon med to forskjellige typer skum fyller rommet fullt mellom skallet og skjørtet. I TILLEGG til skroget som også hindrer varmetap:  TriFusion ™  og skumisolasjonen sparer energi og reduserer oppvarmingskostnadene ved å opprettholde vanntemperaturen lenger.

Energieffektive pumper produserer høyeffektiv jetstrøm kostnadseffektivt. Ved å skape en sterk og pålitelig flyt gjennom hver jet, skaper jetpumpene en kraftig massasjeaksjon mens sirkulasjonspumpen med lav forsterker fungerer jevnlig for å sikre at rent, varmt vann alltid er tilgjengelig.

Våre spalokk er konstruert med skum med høy tetthet dekket av værbestandige materialer som isolerer badestampen og holder vannvarmen for å spare energi og penger

Alle lysene som brukes i badestampene våre bruker LED-teknologi for å produsere mer lys per watt enn glødepærer. De varer også lenger og koster mindre å bruke enn andre typer pærer.

Jacuzzi-sirkulasjonspumpen er konstruert for å varme opp, filtrere og desinfisere på en svært effektiv måte, og overfører også varme som er opprettet av motoren til vannet, noe som reduserer energiforbruket.

Ønsker du full kontroll på ditt spa via APP kan du kjøpe Jacuzzi® sitt smarttub system som også måler strømforbruk og gir deg nyttige varsler. Generelt vil strømforbruket per år gjerne ligge rundt 3 000 kilowattimer (150-250) kilowattimer i måneden - avhengig av bruk 

23.08.2022 11:55
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn