Det er smart å velge et spa fra Jacuzzi®

Det er smart å velge et spa fra Jacuzzi®

Er du usikker på om det er verdt å betale litt mer for et utendørs massasjebad? Vær smart når du handler og velg riktig merke

Noen vanlige fordeler: 

Du vil spare strøm, spa fra Jacuzzi er energieffektive

Med renseanlegget som er i alle våre modeller vil du spare noen vannbytter i løpet av et år, du vil trenge mindre kjemikalier tilsatt i vannet og det vil være enklere i drift. ClearRay UV-C + Ozon som begge er bakteriedrepende og hjelper med å forebygge biofilm.

Styringssystemet er enkelt slik at du kan justere og programmere filtersykluser etc. Med en god skjerm som viser temperatur i vannet.

Skroget er 8 ganger sterkere enn skrog på andre merker. At selve skroget er sterkt er viktig både med tanke på levetid og med tanke på varmetap i vannet.

Alle lokk leveres med Sunbrella® stoff - dette tørker ikke ut på samme måte som vanlig vinyl som gjerne sprekker i sømmene ganske fort.

Alle kabinett på alle modeller er helt vedlikeholdsfrie. 

Motorrommet er på en side i spaet. Dette er en stor fordel med tanke på service og vedlikehold av komponenter og deler

Jacuzzi® har bygget spa så lenge at de vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer, det er god ergonomi og god massasje i alle modeller

Hvert spa blir sertifisert og går igjennom sikkerhetskontroll og testing før det sendes fra fabrikken. Dette sikrer deg at alt virker slik det skal når du får ditt nye spabad på plass.

Du vil alltid ha tilgang til deler. Jacuzzi er verdens største og mest anerkjente leverandør av spabad

Du har 5 års garanti

Du har mange forskjellige modeller å velge mellom i forskjellige størrelser. Hos oss finner du garantert det rette spaet for deg og din familie

Kontakt oss på tlf: 93458721 - eller mail: anette@polarbad.no 

Vårt showroom finner du i Kanalveien 105B 

23.05.2023 12:13
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn