Aquafinesse vannbehandling

Aquafinesse vannbehandling

99,34% av AquaFinesse-brukerne vil anbefale det til en venn!

AquaFinesse er et enkelt trinnssystem som gjør det enkelt å holde vannet i spaet ditt rent, krystallklart og silkemykt.

ETT minutt. Én gang per uke.

AquaFinesse gjør det enkelt å holde vannet i spaet ditt rent, krystallklart og silkemykt. De naturlige ingrediensene reduserer behovet for sterke kjemikalier. Bruk mindre tid på å opprettholde spaet ditt, og mer tid til å glede deg over det med AquaFinesse.

Før du bruker AquaFinesse for første gang, må du ta noen minutter å klargjøre spaet ditt. Etter det er ett minutt, en gang per uke alt det tar - slik at du kan bruke mer tid på å glede deg over spaet ditt, og mindre tid til å vedlikeholde det.

Klargjør spaet ditt for AquaFinesse .

Det tar noen minutter å klargjøre spaet ditt før du bruker AquaFinesse.

Ukentlig vedlikehold.

Sjekk AquaFinesse-flasken for å se hvor mye som kreves, rist den deretter og hell den i. Slå på dysene i to minutter for å aktivere AquaFinesse, og det er det!

Selvfølgelig må du opprettholde nivået av desinfiseringsmiddel, holde vannet balansert og rengjøre filteret med jevne mellomrom med AquaFinesse Hot Tub Filter Cleaner. Du finner ut at du bruker mye mindre desinfiseringsmiddel, og vannet vil være mye lettere å holde balansert.

Ønsker du å prøve dette kan du bestille et switch sett i vår nettbutikk: trykk her

AquaFinesse er et vannbehandlingsprodukt som brukes til behandling av vann i svømmebassenger, boblebad og spa. AquaFinesse selges over hele verden og må oppfylle de offentlige helse- og sikkerhetsstandardene i hvert land det selges. Dette betyr at AquaFinesse vannbehandlingsprodukter er testet nøye for å oppfylle standardene som er satt av forskjellige test- og sertifiseringsorganisasjoner. AquaFinesse er testet for å garantere sikkerheten til våre kunder, forhandlere og badegjester. AquaFinesse er testet på miljøpåvirkning, toksisitet, ytelse, effektivitet og sikkerhet. Bortsett fra lovlig godkjenningstesting og sertifisering for vannbehandlingsprodukter, har AquaFinesse også blitt sertifisert i frivillige produktstandardtesting. Denne siden viser helse- og sikkerhetssertifiseringer som AquaFinesse-produktene har oppnådd. Formålet med testen, et sammendrag av testen og en beskrivelse av test- eller sertifiseringsorganisasjonen er også listet opp. Der det er mulig, er hele test- eller sertifiseringsrapporten tilgjengelig for nedlasting. Trykk her for mer informasjon

15.03.2022 13:48
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn